EBS FAQs

sinä kysyt, me vastaamme

EBS FAQs

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää. Me pidämme kysymyksistä.

Miten ja milloin voin maksaa?

Voit joko maksaa täyden maksun varauksen yhteydessä, maksaa myöhemmin tai erissä. Laadimme maksusuunnitelman varauksen yhteydessä.

 

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa koko summan varauksen yhteydessä valitsemalla ”maksa luotto- tai pankkikortin avulla” tai valita ”maksa myöhemmin” ja suorittaa maksun pankkisiirrolla. Tarjoamme tietyillä markkina-alueillamme myös osamaksulla maksamista, mikä tarkoittaa että maksat kurssin kustannukset vuoden tai parin sisällä, yleensä ilman korkoa.

MIKÄ ON EBS:N ALKOHOLIKÄYTÄNTÖ?

EBS:llä on tiukka linjaus koskien alkoholin käyttöä. Käytämme värjättyä vettä alkoholijuomien sijaan kurssin aikana. Baarialan organisaationa otamme vastuun alkoholin kulutuksesta ja tarjoilusta vakavasti, ja tämän vuoksi tiukka alkoholilinjaus koskee sekä oppilaita että työntekijöitä.

Mitä jos en läpäise kurssia?

Voit aina suorittaa uusintakokeen myöhemmin samassa kohteessa. Jos sinulla on EBS koulu kotimaassasi voit myös suorittaa uusintakokeen siellä. Ota vain meihin yhteyttä ja annamme sinulle lisä infoa!

Miksi valita EBS?

EBS on maailman suurin baarikoulu ja vuosittain tuhannet oppilaat valmistuvat kursseiltamme menestyksekkäästi. Voit käyttää EBS todistustasi passina työskennellessäsi ja matkustaessasi ulkomailla. Se on tunnettu ja arvostettu ravintolamaailmassa ympäri maailmaa. Kaikki opettajamme käyvät läpi laajamittaisen koulutuksen ja tutkinnon varmistaakseen, että saat parasta mahdollista koulutusta.

Kuinka pitkiä päivät ovat ja kuinka ne on jaettu?

Päivät ovat klo 9 – 15.00. Kurssimme pitää sisällään päivittäin 3-4 tuntia  käytännönkoulutusta omalla asemallasi baarin takana, sekoittaen juomia ja oppien kuinka valmistaa yli 80 erilaista cocktailia. Opit tekemällä ja pitämällä hauskaa. Saat joka päivä flairaus-opetusta, vapaakaato-harjoittelua ja teoriaopetusta, jotta tiedät mitä tarjoilet. Viikonloppuisin olet vapaalla, jolloin voit hengailla uusien ystäviesi kanssa ja tutkia valitsemaasi kohdetta haluamallasi tavalla!

Täytyykö minun puhua hyvää englantia?

Suurin osa koulutuksesta on käytännönläheistä, joten pärjäät perus englannilla. Teoriaosuutta on erittäin helppo seurata ja opettajat ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

Sisältyykö majoitus kustannuksiin?

Osa EBS kouluista tarjoaa majoituksen. Voit valita varaussivulta majoituksen suurimpaan osaan kouluistamme. Asuinpaikkasi näytetään erikseen ”majoitus” välilehdessä. Voit myös varata kurssin ilman majoitusta mikäli asut jo kohteessa tai olet järjestänyt oman majoituksesi.

Voinko matkustaa yksin?

Suurin osa opiskelijoistamme matkustaa yksin ja he ovat hakemassa samoja kokemuksia kuin sinäkin. Kurssin aikana tapaat todella monia uusia ystäviä ja kontakteja ympäri maailmaa. Tulette läheiseksi uusien kurssikavereidesi kanssa niin lyhyessä ajassa! Solmit ystävyyssuhteita eliniäksi!

Kuka voi hakea?

Kuka tahansa yli 18-vuotias voi jättää hakemuksen. Menet vain varaussivullemme ja varaat paikkasi! Emme vaadi opiskelijoiltamme aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta.

Entä viisumit?

Viisumivaatimus riippuu siitä missä opiskelet. Mikäli matkustat Phuketiin tai Sydneyyn, saatat tarvita viisumin. EBS neuvonta voi neuvoa viisumin hankkimisessa, mutta on omalla vastuullasi hankkia tarvittavat paperit viisumin saamiseen.

Sisältyvätkö lennot hintaan?

Lennot eivät sisälly kurssin hintaan, mutta voimme auttaa sinua löytämään halvimmat lennot valitsemaasi kohteeseen. Ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset apua lentojen varaamisessa. On aina hyvä idea katsoa lentoja, jotka kulkevat päälentoasemien kautta kuten Berliini, Amsterdam tai Lontoo. Joskus lennot vaihdolla tulevat edullisemmaksi.

Mitä muuta minun tulee maksaa?

Sinun ei tarvitse maksaa mitään muuta kurssista. Maksat ainoastaan lennoistasi ja ruoasta/juomista itse. Osa kurssin aktiviteeteista saattaa myös maksaa jotain.

Pitääkö minun tuoda kurssille jotain?

Ei, sinun ei tarvitse tuoda kurssille mitään. Saat kaikki opiskelumateriaalit kohteessa.

Millaisen todistuksen saan kurssin loputtua?

Kun olet suorittanut kurssin loppuun, saat European Bartender Schoolin todistuksen.

EBS BOOKING FAQs

Yritin maksaa koko summan luottokortilla, mutta maksu ei onnistunut?

Älä huoli. Sinun ei tarvitse yrittää varata samaa kurssia uudelleen. Kirjaudu sisään suojatulle opiskelija-alueelle (olet jo luonut tilin sivustollamme) ja yritä maksaa uudelleen toisella kortilla. Voit myös maksaa pankkisiirrolla – käytä sivuston maksuohjeita ja pankkitietoja. Me kuittaamme maksun ja päivitämme varauksesi saatuamme maksun. Mikäli aikaa on riittävästi, voimme jakaa maksusi kolmeksi osamaksueräksi. Myös tämän voit maksaa pankkisiirrolla tai kortilla, tai näiden yhdistelmällä. Jos kurssisi alkaa alle kuukauden kuluttua, sinun on maksettava kurssi kokonaan. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä EBS asiakaspalveluun.

Valitsin osamaksun tai maksun myöhempänä ajankohtana eikä varaustani ole vahvistettu?

Emme voi vahvistaa varaustasi ennen kuin olemme saaneet maksusi (joko osamaksusi ensimmäisen erän tai koko maksun). Siihen asti varauksesi on vahvistamaton. Ole hyvä ja maksa ajoissa varmistaaksesi varauksesi.

Varasin ja maksoin koko summan varauksen yhteydessä. Maksu on vastaanotettu, mutta varausta ei ole vahvistettu?

Vaikka maksat koko summan luottokortilla, voi mennä 3 arkipäivää, ennen kuin vastaanotamme maksun. Saatuamme maksusi tilillemme, muutamme varauksesi tilan vahvistetuksi. Otamme sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme lisätietoja. Jos et kuule meistä, älä huolestu. Olethan tehnyt varauksen maailman johtavan baarimestari koulun kanssa.

Voinko maksaa koko summan pankkisiirtona käyttämättä luottokorttia verkossa?

Kyllä. Valitse koko summan maksu myöhempänä ajankohtana, jolloin sinulla on 10 päivää maksuaikaa. Tarkat tiedot ja pankkitiedot löytyvät suojatulta opiskelija-alueelta. Varaustasi ei vahvisteta ennen kuin maksu on suoritettu kokonaan, joten muista maksaa ajoissa ja varmistaa paikkasi. Sinulla on 10 päivää maksuaikaa, jos et maksa tämän ajan kuluessa varauksesi saatetaan peruuttaa.

Jos valitse osamaksun, miten maksan ja milloin?

Luomme maksupäivät automaattisesti varaamisen yhteydessä. Tulet näkemään nämä päivämäärät ja maksettavat summat ennen varaamista. Emme peri lisämaksuja osamaksun valinnasta. Tämän jälkeen voit maksaa verkossa luottokortilla tai pankkisiirtona suojatulla opiskelija-alueellasi. Maksaessasi luottokortilla maksuerä päivitetään, jos maksun suoritus onnistuu. Jos maksat pankkisiirtona, maksu saapuu tilillemme 5 arkipäivän kuluessa. Kun vastaanotamme maksun, päivitämme osamaksuerän maksetuksi ja ilmoitamme asiasta sinulle. Jos osamaksueräsi maksaminen myöhästyy, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. On tärkeää maksaa ajoissa, sillä varauksesi voidaan muuten peruuttaa ja sinulta voidaan periä peruutusmaksu. Toisinaan meidän on tehtävä muutoksia maksuaikatauluusi. Jos meidän on toimittava näin, otamme sinuun yhteyttä. Uudet maksupäivämäärät ovat nähtävissä suojatulla opiskelija-alueella.

Olen saanut sähköpostin, jossa pyydetään henkilöllisyyden todistamista?

Toisinaan pyydämme lisätodisteita henkilöllisyydestä, kuten kopiota passistasi. EBS suorittaa satunnaisia turvatarkastuksia kaikista varauksista petosten estämiseksi.

Miksi saan teiltä tekstiviesti-ilmoituksia? Minusta EBS on hieno juttu, mutta tämä ärsyttää minua.

Kehotamme sinua sallimaan tekstiviestit meiltä. Nämä ovat tärkeitä ilmoituksia, kuten maksumuistutuksia, ilmoituksia tilipäivityksistä ja niin edelleen. Jos tämä ärsyttää sinua, voit estää tekstiviestit suojatulla opiskelija-alueella.

TÄRKEÄÄ: Jos matkustat ulkomaille EBS-kouluun, tarvitsemme lentotietosi ja saapumisaikasi. Ole hyvä ja anna nämä suojatulla opiskelija-alueella. Tarvitsemme lisäksi yhteyshenkilön hätätilanteiden varalle. Myös tämän voit lisätä varaustietoihisi suojatulla opiskelija-alueella.

TARVITSETKO VIELÄ APUA?

EBS NEUVONTA

Oma asiantunteva neuvontaryhmämme, onko sinulla kysyttävää? Soita tai lähetä sähköpostia.

 

 

Tervehdi.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä meille kysymys ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

 

Ota meihin yhteyttä