Sivuston Turvallisuus

olet turvassa kanssamme

ebs sivuston suojaus

EBS tarjoaa turvallisen ja varman varausprosessin kaikille opiskelijoillemme. Olemme ottaaneet käyttöömme useita toimenpiteitä varmistaaksemme, että sivustomme sekä sinun tietosi pysyvät niin turvassa kuin mahdollista. Kun lähetät meille henkilökohtaisia tietojasi, linkki tietokoneesi ja verkkosivustomme välillä suojataan käyttämällä Internetin vakiomenetelmiä, joista käytetään nimeä SSL. Tämä suojaustapa on Verisignin digitaalisesti allekirjoittama sertifikaatti turvallisuudesta. Tämä on markkinoiden turvallisin sertifikaatti taaten sen, että kaikki tieto jota lähetät meille verkkosivustomme kautta ei joudu kolmansien osapuolten haltuun.

maksut

EBS on ottanut yhteistyökumppanikseen Worldpayn, joka on johtava, kansainvälisiä maksuja käsittelevä yritys.

Kun teet varauksen ja maksat verkossa käyttäen kortin tietojasi, et jaa näitä tietoja kanssamme. Maksu välittyy ainoastaan Worldpayn kautta. EBS ei näe kortin tietojasi, sillä kaikki maksutapahtumat hoituvat Worldpayn puolesta. Yrityksemme saa ainoastaan tiedon maksusuorituksesta. EBS neuvonnan henkilökunnalla ei ole pääsyä asiakkaan pankin tai maksukortin tietoihin.

Mikäli olet huolissasi maksukorttisi käyttämisestä verkossa, tarjoamme myös muita maksutapoja. Voit maksaa valitsemasi EBS-kurssin pankkisiirrolla, kun olet tehnyt varauksen verkkosivujen kautta. Saat maksupäivät ja lisätiedot maksusta varauksen aikana.

poweredByWorldPay 
card_logos

Otamme vastaan maksuja seuraavissa valuutoissa: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD

yrityksen kotipaikka

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Yritysnumero: 107518