EBS Osloon

Tervetuloa EBS Osloon

EBS Osloon

Tervetuloa EBS Osloon

OSLON BAARIKOULU

Koulu

#EBSOslo koulullamme on 4 täysin varustettua baariasemaa, 6 vapaakaatoasemaa sekä uskomaton livebaari.

Siellä on myös oleskelutilat sekä fantastinen terassi, jossa voit nauttia lounaasi tai kasvattaa baaritietämystäsi oppituntien välillä.

Lounaasta puheenollen, saat 30% alennuksen Brick Lane Cafén tuotteista, joka sijaitsee rakennuksen yhteydessä. Ja viimeisimpänä, #EBSOslo järjestää viskin sekä muiden tuotteiden mestarikursseja kurssisi aikana!

Flair ei sisälly EBS Oslon koulutusohjelmaan. Sen sijaan tarjoamme enemmän käytännön harjoituksia baaritiskin takana, keskitymme kaatotekniikoihin sekä tarjoamme ylimääräisen masterclass-tunnin ja maistelutilaisuuksia.

Kaupunki

Oslo on yksi Euroopan kauneimmista, kulttuurisimmista ja ainutlaatuisimmista kaupungeista. Se on niin monipuolinen, että voit pulahtaa vuonoon, vaeltaa metsissä ja mennä konserttiin – kaikki saman päivän aikana. Lisänä tähän sekoitukseen ovat maailmanluokan museot, kukoistava kahvilakulttuuri sekä loistava yöelämä ja sinulla on täydellinen resepti fantastiseen kaupunkiin!

EBS Oslon pitäisi ehdottomasti olla valinta kenelle tahansa musiikin ystävälle. Oslossa on yksi Euroopan kasvavimmista musiikkielämistä; siellä on enemmän konsertteja kuin missään Skandinavian kaupungissa.

Festivaalien kohokohdat ovat Inferno Festival, The Norwegian Wood Music Festival ja Øya Festival. Nämä festivaalit kiinnostavat maailmanlaajuisia supertähtiä sekä lupaavia bändejä, joten muista osallistua edes yhdelle festivaalille, jos olet Oslossa.

Oslo on suuresti keskittynyt pienpanimoihin, käsintehtyihin oluisiin sekä cocktaileihin! Tämä tarkoittaa sitä, että se ei ole ainoastaan innovatiivisin, vaan myös yksi menestyvimmistä baarikulttuureista Euroopassa. Kun olet valmistunut EBS:ltä, pääset takomaan rahaa rauta kuumana.

4 viikon kurssisi aikana pääset tutustumaan parhaimpiin baareihin kaupungissa ja tulet näkemään, millaista on olla baarimikko Oslossa.

 

Svea_webpay_digital

Maksa helposti Svea Web Pay:n kanssa

Miksi et maksaisi EBS kurssiasi Svea Web Pay:llä? Voit valita maksatko kurssin pois 6:ssa, 12:ssa vai 24:ssä kuukaudessa ilman korkoa.

Saatavilla olevat kielet:

EBS Oslo:ssa voit valita neljän viikon kurssin seuraavilla kielillä:

  • englanniksi

Varmistathan, että valitset oikean kielen tehdessäsi varausta. Osallistuaksesi kurssille valitsemallasi kielellä, sinun täytyy olla taitotasoltasi sujuva kyseisessä kielessä – esim. pystyt keskustelemaan erilaisista aiheista ongelmitta ja ymmärrät, mistä muut puhuvat.

Kysyttävää? Tarvitsetko lisää neuvoja?

ota yhteyttä ystävälliseen henkilöstöömme  EBS-asiakaspalvelussa

OSLON BAARIKOULU VIDEOT

Varaa nyt OSLON BAARIKOULU

Kolme seuraavaa kurssiamme tai katso koko listamme päivämäärineen.

  • 22 Jan 2018 - 16 Feb 2018 Limited spaces
  • 26 Feb 2018 - 23 Mar 2018 Available
  • 16 Apr 2018 - 11 May 2018 Available

View all dates

KATSO KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄMME & VARAA

OSLON BAARIKOULU OPISKELIJAELÄMÄ

Pahoittelumme, meillä ei ole arvosteluja tällä hetkellä! Tarkastele aikaisempia!

ARVIOT

OSLON BAARIKOULU KUVAT

No Photoshop 🙅 Yes Talent 👏🏻

No Photoshop 🙅 Yes Talent 👏🏻

On the 9th September we invited some of our favourite personalities to @ebsnewyork to become a Bartender For One Night 🍸

Our guests received an exclusive sneak peek into our courses, made some magical mixes with @licor43global and @tullamoredew, and naturally, had a lot of fun! 
After class we enjoyed a fantastic dinner at @charliepalmersteak, rounded off by drinks overlooking the city at @spyglassnyc 🌃 Cheers!
.
.
@dressofroses @theguestgirl @patrickdossantosaveiro @giomarvrolijk @werdenwirhelden @madisenonmadison @thenamlife @jennajordan @retror0se @foodbabynyc @nata_allbuenothings

On the 9th September we invited some of our favourite personalities to @ebsnewyork to become a Bartender For One Night 🍸 Our guests received an exclusive sneak peek into our courses, made some magical mixes with @licor43global and @tullamoredew, and naturally, had a lot of fun! After class we enjoyed a fantastic dinner at @charliepalmersteak, rounded off by drinks overlooking the city at @spyglassnyc 🌃 Cheers! . . @dressofroses @theguestgirl @patrickdossantosaveiro @giomarvrolijk @werdenwirhelden @madisenonmadison @thenamlife @jennajordan @retror0se @foodbabynyc @nata_allbuenothings

Hard Work, Spirit & Soul. That's what makes Miami. 🔥☀️ {📸p/c - @vi2cnt}

Hard Work, Spirit & Soul. That's what makes Miami. 🔥☀️ {📸p/c - @vi2cnt}

Twist on Piña Tuesday 🍍🔥

Twist on Piña Tuesday 🍍🔥

@licor43global is glad it’s Friday! Are you? 😋🍹

@licor43global is glad it’s Friday! Are you? 😋🍹

The Amsterdam edition of our Bartender For One Night event was 🔥! Check out our Story on Saturday 14th October for our next stop, Milan!🇮🇹

The Amsterdam edition of our Bartender For One Night event was 🔥! Check out our Story on Saturday 14th October for our next stop, Milan!🇮🇹

KUVAT

OSLON BAARIKOULU SIJAINTI


KOULUMME