17 syytä miksi valita EBS

Emme ole turhaan ansainneet “World’s Leading Bartending School” -titteliä.

Tullaksemme maailman johtavaksi ja ammattitaitoisimmaksi baarimikko kouluksi on vaatinut meiltä paljon ”hard work, spirit and soul” asennetta (ja muutaman yli läikkyneen mojitonkin). Nyt meillä on 25 koulua ja taattu maine ympäri maailmaa. Tässä sinulle 17 syytä miksi olemme maailman johtava baarimikko koulu ja miksi ylitämme minkä tahansa kilpailijoistamme markkinoilla. Tämä tekee meistä koulun juuri sinulle.

Maailman kehittynein baarimikkojen koulutusohjelma

Meidän mielestä harjoitus tekee mestarin, ja täydellisyys vaatii aikaa. Siksi tarjoamme yhden alan laajamittaisimmista kursseista. Kurssimme antaa sinulle 120 tuntia kouluttajiemme kanssa, ja reippaasti vapaa-aikaa kurssikavereittesi kanssa opiskeluun.

 

 

Maailman ainoa maailmanlaajuisesti tunnistettu sertifikaatti

EBS-kurssit nauttivat ansaittua mainetta globaaleiden alkoholibrändien, baarien ja lomakohteiden keskuudessa, jotka sen myötä työskentelevät mielellään EBS-kurssilta valmistuneiden opiskelijoiden kanssa. EBS:ltä valmistuminen nostaa sinut muiden edelle työnhaussa.

100% APU TYÖNHAUSSA MATCHSTAFF.COM KANSSA

Matchstaff.com on maailman laajin EBS-kurssilta valmistuneille suunnattu työnhakusivusto. Me uskomme, että  ansaitset elämäntavan, jonka eteen olet työskennellyt, ja olemme 100% tukenasi auttamassa sinua saavuttamaan sen.

Koulutustakuu

EBS on ainoa koulu, joka tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden ostaa koulutustakuu. Tämä antaa opiskelijalle mahdollisuuden suorittaa kurssin uudestaan ilmaiseksi, kunnes hän läpäisee loppukokeen. Haluamme kaikkien pääsevan huipulle!

 

 

Maailman parhaiden baarimikkojen kehittämä

Vain maailman parhaat baarimikot valitaan kehittämään EBS:n koulutusohjelmaa. Viime vuosikymmenen aikana olemmekin koonneet yhteen tiimin maailman kokeneimmista baarimikoista.

Elintärkeiden Elämäntaitojen Opettaminen

EBS ei pyri antamaan sinulle ainoastaan uutta baaritaitojen settiä, vaan myös opettamaan sinulle olennaisia elämäntaitoja matkoillesi.

 

Tienaa rahaa maailmalla matkustamisella

Baarimikkona työskenteleminen on helpoin tapa matkustaa ympäri maailmaa. Baarityöskentely on kansainvälinen kieli, ja meillä on omistautunut tiimi Matchstaff.com:illa auttamassa sinua saamaan haluamasi työpaikan, missä tahansa se lieneekin.

50 000 opiskelijaa ja 16 vuotta alalla

Se on monta opiskelijaa monen vuoden ajalla, ja joka ainoa opiskelijamme on lähtenyt EBS:ltä positiivisella asenteella kurssia kohtaan, sekä taidoilla, joita he ovat arvostaneet koko loppuelämänsä.

 

Alan parhaat Ohjaajat

Yhteenlaskettuna EBS-ohjaajillamme on hallussaan yli 200 kansainvälistä baarikilpailujen titteliä, ja jotkut voivat jopa kutsua itseään maailmanmestareiksi. Kaikki ohjaajamme käyvät läpi laajamittaisen koulutuksen. Heillä ei ainoastaan ole vuosien kokemus alalta, vaan heitä ovat myös opettaneet maailman johtavimmat baarimikot vuosittaisessa ohjaajakoulutuksessamme.

 

 

 

Maailman laajien baarimikkokoulutus & valinta kansainvälisistä kohteista

Yli 24 kohteellamme ympäri maailmaa, ei ole ihme, että olemme maailman suurin baarimikkokoulu. Laskettelukeskuksesta hohtavien hankien keskellä trooppiseen rantaparatiisiin sekä suurkaupunkien sykkeeseen, meillä on tarjota joitain maailman halutuimmista kohteista.

Täyspalvelu & tuki EBS CARE:lla

EBS CARE -tiimimme puhuu yli 25 kieltä, ja he ovat täällä auttaakseen sinua missä tahansa mahdollisessa ennen kurssia, sen aikana, tai sen jälkeen.

 

 

 

Alan suurimpien alkoholituotemerkkien tukema

Meidät on tunnistettu kansainvälisesti opetusinnovaatiostamme ja opiskelijatyytyväisyydestämme, mikä on johtanut meidät saavuttamaan alan suurimpien tuotemerkkien tuen.

Markkinoiden kehittynein baarimikko-opas

Meillä on joukko hämmästyttäviä baarimikkoja, jotka ovat käyttäneet lähteitään ja tietotaitojaan tuodakseen sinulle yhden kaikkien aikojen informatiivisimmista baarimikkojen tieto-oppaista.

Kansainvälinen yhtenäisyys

Varmistaaksemme, että koulutuksemme taso on yhtenäinen joka puolilla maailmaa, meillä on erityinen joukko aluejohtajia, jotka kulkevat koulusta kouluun ja varmistavat, että kurssi opetetaan opetusohjelman standardien mukaisesti.

 

Kurssi äidinkielelläsi

Kansainvälisenä baarikouluna pyrimme tarjoamaan kurssejamme mahdollisimman monella kielellä. Tästä syystä kurssejamme järjestetään myös suomeksi joissakin kohteissamme.

Joustava varaus & peruutustakuu

Me kaikki tiedämme liiankin hyvin miten arvaamatonta matkailuelämä saattaa olla. Tämän takia meillä on joustava varaus -vaihtoehto, sekä peruutustakuu, varmistaaksemme, että et jää paitsi, jos matkailu vie sinut arvaamattomille teille.

Lukemattomia mahdollisuuksia Club Medissä

Kun sanomme lukemattomia, me todella tarkoitamme sitä! Club Med on markkinajohtaja all inclusive -luksuslomissa, ja he haluavat palkata EBS-valmistujia. Nyt sinulla on tilaisuus työskennellä jossakin heidän upeista lomakeskuksistaan ympäri maailman.

 

 

Valmistu baarimikoksi

Lue lisää kursseistamme, kohteistamme ja hinnoista. ILMAINEN KURSSIESITTEEMME!

EBS KURSSIVIDEO

Katso EBS kurssivideo saadaksesi yleiskuvauksen meistä, kouluistamme ja koulutuksesta.

 

 

Katso kaikki videomme

EBS KURSSIESITTEEMME

Lataa ja saat rajoittamattoman pääsyn:

  • Henkilökohtainen Apu
  • Viimeisimmät Kamppanjamme
  • Apu Työnhaussa

ebs yhteistyökumppanit

EBS työskentelee alan arvostetuimpien tuotemerkkien kanssa. Katso lisätietoja yhteistyökumppanit-sivulta.

EBS Brändikumppanit

 

Varaa nyt!

Katso kurssipäivämääriä, sijainteja ja varaa turvallisesti nyt.

Varaa nyt!