Sivuston Turvallisuus

olet turvassa kanssamme

ebs sivuston suojaus

EBS tarjoaa turvallisen ja varman varausprosessin kaikille opiskelijoillemme. Olemme ottaaneet käyttöömme useita toimenpiteitä varmistaaksemme, että sivustomme sekä sinun tietosi pysyvät niin turvassa kuin mahdollista. Kun lähetät meille henkilökohtaisia tietojasi, linkki tietokoneesi ja verkkosivustomme välillä suojataan käyttämällä Internetin vakiomenetelmiä, joista käytetään nimeä SSL. Tämä suojaustapa on Verisignin digitaalisesti allekirjoittama sertifikaatti turvallisuudesta. Tämä on markkinoiden turvallisin sertifikaatti taaten sen, että kaikki tieto jota lähetät meille verkkosivustomme kautta ei joudu kolmansien osapuolten haltuun.

maksut

EBS on valinnut yhteistyökumppanikseen Novalnetin, joka on johtava, maailmanlaajuisesti toimiva maksuliikenneyhtiö.

Kun teet varauksesi ja maksat verkossa, korttisi tietoja ei jaeta meille, vaan maksun vastaanottaa korttimaksutoimittajamme Novalnet. EBS ei näe mitään korttisi tietoja, sillä Novalnet käsittelee suoraan kaikki maksutapahtumat. Me saamme ainoastaan tiedon maksuyrityksen lopputuloksesta, eikä EBS Care:n henkilöstö siten saa haltuunsa mitään asiakkaiden arkaluonteisia pankki- tai korttitietoja.

Jos olet vielä huolissasi online-maksamisesta ja korttisi tietojen jakamisesta verkossa, tarjoamme muita maksutapoja. Voit maksaa valittuja EBS-kursseja pankkisiirtona tehtyäsi alustavan varauksen verkkosivuillamme. Saat kaikki eräpäivät ja tiedot varaushetkellä.

 
card_logo_sm

Hyväksymme maksuja seuraavissa valuutoissa: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD, AUD ja ZAR.

Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja JCB.

yrityksen kotipaikka

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Yritysnumero: 107518