Kampanjat

Täältä löydät kaikki tällä hetkellä voimassa olevat kanpanjamme, jotka mahdollisesti auttavat sinua varaamaan unelmiesi baarimikkokurssisi!

Saa ilmainen ruokapaketti kurssisi ajaksi EBS Phuketissa!

Hyviä uutisia, sinulla on vielä aikaa varata kurssisi EBS Phuketista tämän mahtavan tarjouksen kanssa! Olemme päättäneet pidentää tätä ainutlaatuista tarjousta 30. syyskuuta asti.


Kiinnostus EBS Phuketia kohtaan ei koskaan ole ollut korkeammalla ja odotammekin innolla seuraavaa täyteen varattua kautta. Pidä kiirettä, meillä on enää muutamia paikkoja jäljellä, mutta vielä on aikaa varata! Siksi tarjoammekin ilmaisen ruokapaketin 4 viikon Kansainvälisen baarimikkokoulutuksen ajaksi oppilaille, jotka varaavat paikkansa ennen 30. syyskuuta. (Tämä tarjous on rajoitettu vapaiden paikkojen mukaan)


EBS Phuket on baarikoulu paratiisissa ja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tarjouksen oppilailleen. Kun lisäät koodin PHUKETFOOD18 varatessasi 4 viikon Kansainvälisen baarimikkokoulutuksen, saat ILMAISEN RUOKAPAKETIN!


Tarjous sisältää:

Oman kokkimme valmistaman aamiais- ja lounasbuffetin maanantaista perjantaihin koko oleskelusi ajaksi. Buffet sisältää länsimaisia sekä thaimaalaisia ruokia. Voimme toteuttaa useimmat erityisruokavaliot, kuten vegaani- ja kasvisruoka sekä eri ruoka-allergiat.


Miksi EBS Phuket?

Koe maailman paras baarimikkokoulutus European Bartender School Phuketissa. Nauti oleskelustasi paratiisissa ja saa elinikäisiä ystäviä kaikkialta maailmasta samalla kun suoritat markkinoiden parasta baarimikon koulutusta. Ainoa koulutus, joka antaa sinulle pääsyn maailman suurimmalle baaritöiden työnhakusivustolle, EBS MatchStaff:lle.


Tulevalla kaudella EBS Phuket tarjoaa kursseja englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi sekä ruotsiksi/norjaksi.


Tärkeää - varmista, että varaat kurssisi sekä lisäät kampanjakoodin PHUKETFOOD18 ennen 30. syyskuuta 2018. Tärkeää – Varmista, että maksat kurssin ensimmäisen maksuerän seuraavien 7 päivän sisällä varauspäivästä. Muuten menetät tarjouksen.

KUPONKI:PHUKETFOOD18 Lunastaaksesi kupongin, kirjoita koodisi varauksen yhteydessä ja klikkaa "lisää".

PÄÄTTYY: 2018-09-30

Varauksen ehdot – Tarjous on voimassa vain, jos varaat EBS Phuketin kansainvälisen baarimikkokoulutuksen ennen 30. syyskuuta 2018. (Tämä tarjous on rajoitettu vapaiden paikkojen mukaan)
EBS Las Vegas tarjoaa mahtavan elämyksen

Varaa EBS Las Vegasin kurssi ja saat kaupan päälle mahtavan elämyksen.


Nyt on täydellinen aika varata kurssi Las Vegasista!


Las Vegas on yksi maailman parhaista baarialan kohteista. Se on kaupunki, jossa pääset seuraamaan baarimikkojen uskomattomia temppuja enemmän kuin missään muualla. Varaa kurssisi nyt ja saat mahtavan lisäelämyksen Las Vegasissa ilmaiseksi!


Varaa EBS Las Vegasin kurssi nyt niin saat:

  • Matkan bilebussissa, jossa on avoin baari
  • Kierroksen maailman korkeimmassa maailmanpyörässä, jossa on avoin baari
  • Cocktailbaarin juhla-antimia maailmanpyörässä

Nämä edut ovat saatavilla ilmaiseksi ensimmäisille 50 henkilölle, jotka varaavat EBS Las Vegasin kurssin.


Tärkeää – Varmista, että maksat kurssin ensimmäisen maksuerän seuraavien 7 päivän sisällä varauspäivästä. Muuten menetät tarjouksen.

KUPONKI:VEGASPARTY Lunastaaksesi kupongin, kirjoita koodisi varauksen yhteydessä ja klikkaa "lisää".

PÄÄTTYY: 2018-12-31

Ehdot – Tarjous on voimassa vain, jos varaat EBS Las Vegasin kansainvälisen baarimikkokoulutuksen vuodelle 2018 tai 2019. Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias voidaksesi hyödyntää tämän tarjouksen.