Kampanjat

Täältä löydät kaikki tällä hetkellä voimassa olevat kanpanjamme, jotka mahdollisesti auttavat sinua varaamaan unelmiesi baarimikkokurssisi!

Saa ilmainen ruokapaketti kurssisi ajaksi EBS Phuketissa!

Hyviä uutisia, sinulla on vielä aikaa varata kurssisi EBS Phuketista tämän mahtavan tarjouksen kanssa! Olemme päättäneet pidentää tätä ainutlaatuista tarjousta 30. syyskuuta asti.


Kiinnostus EBS Phuketia kohtaan ei koskaan ole ollut korkeammalla ja odotammekin innolla seuraavaa täyteen varattua kautta. Pidä kiirettä, meillä on enää muutamia paikkoja jäljellä, mutta vielä on aikaa varata! Siksi tarjoammekin ilmaisen ruokapaketin 4 viikon Kansainvälisen baarimikkokoulutuksen ajaksi oppilaille, jotka varaavat paikkansa ennen 30. syyskuuta. (Tämä tarjous on rajoitettu vapaiden paikkojen mukaan)


EBS Phuket on baarikoulu paratiisissa ja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tarjouksen oppilailleen. Kun lisäät koodin PHUKETFOOD18 varatessasi 4 viikon Kansainvälisen baarimikkokoulutuksen, saat ILMAISEN RUOKAPAKETIN!


Tarjous sisältää:

Oman kokkimme valmistaman aamiais- ja lounasbuffetin maanantaista perjantaihin koko oleskelusi ajaksi. Buffet sisältää länsimaisia sekä thaimaalaisia ruokia. Voimme toteuttaa useimmat erityisruokavaliot, kuten vegaani- ja kasvisruoka sekä eri ruoka-allergiat.


Miksi EBS Phuket?

Koe maailman paras baarimikkokoulutus European Bartender School Phuketissa. Nauti oleskelustasi paratiisissa ja saa elinikäisiä ystäviä kaikkialta maailmasta samalla kun suoritat markkinoiden parasta baarimikon koulutusta. Ainoa koulutus, joka antaa sinulle pääsyn maailman suurimmalle baaritöiden työnhakusivustolle, EBS MatchStaff:lle.


Tulevalla kaudella EBS Phuket tarjoaa kursseja englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi sekä ruotsiksi/norjaksi.


Tärkeää - varmista, että varaat kurssisi sekä lisäät kampanjakoodin PHUKETFOOD18 ennen 30. syyskuuta 2018. Tärkeää – Varmista, että maksat kurssin ensimmäisen maksuerän seuraavien 7 päivän sisällä varauspäivästä. Muuten menetät tarjouksen.

KUPONKI:PHUKETFOOD18 Lunastaaksesi kupongin, kirjoita koodisi varauksen yhteydessä ja klikkaa "lisää".

PÄÄTTYY: 2018-09-30

Varauksen ehdot – Tarjous on voimassa vain, jos varaat EBS Phuketin kansainvälisen baarimikkokoulutuksen ennen 30. syyskuuta 2018. (Tämä tarjous on rajoitettu vapaiden paikkojen mukaan)
EBS Amsterdam – Ilmainen kaksipäiväinen miksologiakurssi

Varaa kansainvälinen baarimikkokoulutus EBS Amsterdamiin, joka alkaa valikoituina päivinä, niin saat kaksipäiväisen miksologiakurssin ilmaiseksi!


Tarjous koskee kursseja, jotka alkavat:

  • 1. lokakuuta 2018 - Sisältää 26.- 27. lokakuuta järjestettävän miksologiakurssin
  • 29. lokakuuta 2018 - Sisältää 23.-24. marraskuuta järjestettävän miksologiakurssin

Varaa kumpi tahansa näistä kursseista ennen 26. lokakuuta 2018, niin saat tämän mahtavan tarjouksen!


Tärkeää - varmista, että maksat kurssin ensimmäisen maksuerän 7 päivän sisällä varauksen teosta. Muuten menetät tarjouksen.


Miten voit käyttää kampanjakoodisi:

  1. Valitse kansainvälinen baarimikkokoulutus, joka alkaa 1. tai 29. lokakuuta 2018 (majoitus vapaaehtoinen)
  2. Täytä yhteystietosi
  3. Kun saavut vaihtoehtoiset palvelut osioon, valitse kaksipäiväinen miksologiakurssi (majoitus vapaaehtoinen). Otathan huomioon, että tarjous ei sisällä majoitusta miksologiakurssin ajaksi.
  4. Lisää kampanjakoodisi; miksologiakurssin hinta vähennetään loppusummasta.
  5. Valitse maksutapasi ja valmistaudu uuteen seikkailuun!

KUPONKI:AMSMIX18 Lunastaaksesi kupongin, kirjoita koodisi varauksen yhteydessä ja klikkaa "lisää".

PÄÄTTYY: 2018-10-26

Varauksen ehdot – Tarjous on voimassa vain, jos varaat EBS Amsterdamin kansainvälisen baarimikkokoulutuksen, joka alkaa 1. lokakuuta tai 29. lokakuuta 2018. Kaksipäiväisen miksologiakurssin voi käydä ainoastaan EBS Amsterdamin baarikoulussa. Otathan huomioon, että tarjous ei sisällä majoitusta miksologiakurssin ajaksi.

EBS Las Vegas tarjoaa mahtavan elämyksen

Varaa EBS Las Vegasin kurssi ja saat kaupan päälle mahtavan elämyksen.


Nyt on täydellinen aika varata kurssi Las Vegasista!


Las Vegas on yksi maailman parhaista baarialan kohteista. Se on kaupunki, jossa pääset seuraamaan baarimikkojen uskomattomia temppuja enemmän kuin missään muualla. Varaa kurssisi nyt ja saat mahtavan lisäelämyksen Las Vegasissa ilmaiseksi!


Varaa EBS Las Vegasin kurssi nyt niin saat:

  • Matkan bilebussissa, jossa on avoin baari
  • Kierroksen maailman korkeimmassa maailmanpyörässä, jossa on avoin baari
  • Cocktailbaarin juhla-antimia maailmanpyörässä

Nämä edut ovat saatavilla ilmaiseksi ensimmäisille 50 henkilölle, jotka varaavat EBS Las Vegasin kurssin.


Tärkeää – Varmista, että maksat kurssin ensimmäisen maksuerän seuraavien 7 päivän sisällä varauspäivästä. Muuten menetät tarjouksen.

KUPONKI:VEGASPARTY Lunastaaksesi kupongin, kirjoita koodisi varauksen yhteydessä ja klikkaa "lisää".

PÄÄTTYY: 2018-12-31

Ehdot – Tarjous on voimassa vain, jos varaat EBS Las Vegasin kansainvälisen baarimikkokoulutuksen vuodelle 2018 tai 2019. Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias voidaksesi hyödyntää tämän tarjouksen.