EBS Bad Gastein

Tervetuloa EBS Pariisiin

EBS Bad Gasteinmi

Tervetuloa EBS Pariisiin

BAD GASTEININ BAARIKOULU

Tervetuloa EBS Bad Gasteiniin

Koulu

Meidän #EBSBadGasteinin baarikoulu tarjoaa ainutlaatuisen, kerran vuodessa järjestettävän kurssin, joka järjestetään juuri ennen kuin laskettelukausi Alpeilla alkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että paikkoja on rajoitetusti, jolloin sinun täytyy olla nopea päästäksesi vuoden ”siisteimmälle” kurssille.

Jossain vaiheessa kurssia managerit Bad Gasteinin, Wagrainin ja St Johannin baareista ja yökerhoista tulevat koululle ottamaan selvää taidoistasi EBS MatchStaffin järjestämässä tapahtumassa. Tämä on mahtava tilaisuus sinulle antaa lähtemätön vaikutelma heihin, jotta saisit töitä heti kurssin jälkeen. Mikä olisikaan mahtavampi tapa aloittaa baarimikon ura kuin työskennellä unohtumattomalla työlomalla lumen ympäröimänä?

Kaikki #EBSBadGasteinissä ovat saman katon alla. Koulutustilat, majoitustilat sekä jopa yökerho! Tämä tarkoittaa sitä, että voit hypätä sängystä suoraan luokkahuoneeseen, iskeä rinteeseen koulun jälkeen ja lopuksi juhlia myöhään yöhön… Kaikki samassa paikassa!

Kylä

Bad Gastein on kuuluisa laskettelu- ja spa-kylä, joka sijaitsee kauniissa Hohe Tauernin kansallispuistossa, Salzburgin maakunnan sydämessä. Bad Gasteinin laaksossa on fantastiset rinteet laskettelulle ja lumilautailulle ja siellä on useita tuoli- sekä gondolihissejä, joilla pääsee ympäri rinteitä. Ei ole väliä, oletko lasketteluekspertti vai noviisi, tulet rakastamaan Bad Gasteinin rinteitä.

Adrenaliinitäyteisten päivien jälkeen lumen keskellä on hyvä rentoutua yhdessä upeista kuuman lähteen kylpylöistä. Alueella on useita kylpylöitä, mutta Felsentherme Thermal Bath sijaitsee vain 5 minuutin matkan päässä koululta ja on käymisen arvoinen! Kylpylä tarjoaa monipuolisia spa-hoitoja ja kuumavesialtaat ulkona ovat auki ympäri vuoden! Unohda kaikki kylpyläpäivät joita sinulla on koskaan ollut, sillä tämä on todella uniikki ja unohtumaton kokemus jossa pääset nauttimaan kuumavesialtaista lumisten vuorten ympäröimänä.

Kylällä on lumoava vaikutus sen perinteisten rakennusten, henkeäsalpaavan luonnon ja paikallisen tunnusmerkin, Bad Gasteinin vesiputouksen ansiosta. Vesiputous sijaitsee kylän keskellä ja se on tehty 3 portaasta ja se syöksee vettä 341 metrin korkeuteen asti!

Bad Gasteinista on yhteydet muihin Itävallan kaupunkeihin, kuten muun muassa Viennaan, Linziin, Salzburgiin ja Graziin. EuroCity- ja InterCity -junat kulkevat usein kylän läpi, joten sinulla ei ole mitään tekosyitä olla tutustumatta Itävallan muihin kaupunkeihin!

Svea_webpay_digital

Maksa helposti Svea Web Pay:n kanssa

Miksi et maksaisi EBS kurssiasi Svea Web Pay:llä? Voit valita maksatko kurssin pois 6:ssa, 12:ssa vai 24:ssä kuukaudessa ilman korkoa.

Saatavilla olevat kielet:

EBS Bad Gasteiniin:ssa voit valita neljän viikon kurssin seuraavilla kielillä:

  • englanniksi

Varmistathan että valitset oikean kielen tehdessäsi varausta. Osallistuaksesi kurssille valitsemallasi kielellä sinun täytyy olla taitotasoltasi sujuva kyseisessä kielessä – esim. pystyt keskustelemaan erilaisista aiheista ongelmitta ja ymmärrät mistä muut puhuvat.

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko enemmän neuvoja?

Ota yhteyttä ESB neuvontaan, josta saat apua.

BAD GASTEININ BAARIKOULU VIDEOT

Sorry, there are no course dates available for this school at this time.

BAD GASTEININ BAARIKOULU OPISKELIJAELÄMÄ

Pahoittelumme, meillä ei ole arvosteluja tällä hetkellä! Tarkastele aikaisempia!

ARVIOT

BAD GASTEININ BAARIKOULU KUVAT

KUVAT

BAD GASTEININ BAARIKOULU SIJAINTI


KOULUMME