EBS Berliiniin

Tervetuloa EBS Berliiniin

EBS Berliiniin

Tervetuloa EBS Berliiniin

BERLIININ BAARIKOULU

Tervetuloa EBS Berliiniin

Ich bin ein Berliner

sydney-ebs-stamp
Rikkaan historiansa vuoksi Berliiniä kutsutaan usein ”Portiksi Itään”. Kaupunki yhdistää luovuutta, yrittäjyyttä ja monipuolisen yöelämän muodostaakseen upean suuren kaupungin cocktailin. Jos et ole käynyt Berliinissä, tulet hämmästymään hullujen pienien baarien, gallerioiden, kahviloiden ja ravintoloiden määrästä joka puolella kaupunkia. Berliini on, toisin kuin jotkut muut Euroopan metropolit, hyvin edullinen paikka asua ja tanssimusiikki on kukoistava ala ympäri kaupunkia löytyvien klubien avulla. Musiikkimaustasi huolimatta Berliini tulee tarjoamaan sitä sinulle ja ystävillesi.

Berliini on baarimestaruutta, yöelämää ja luovuutta yhdessä paketissa

Berliinin kouluttajamme ovat alan konkareita kilpailullisen baarimikkoilun alalla, joten opiskelupuoli ajastasi Berliinissä on todellakin hallussa. Normaali baarikurssimme Berliinissä sisältää neljä viikkoa ekskursioita, baariharjoitusta, opiskelua, alkoholi-masterclasseja ja tietenkin ajan viettämistä muiden baarimikko-opiskelijoiden kanssa joka puolilta maailmaa.

Ja tiesitkö, että EBS:ltä valmistuminen antaa sinulle automaattisesti pääsyn MatchStaff.com-sivustoon? Löydät sieltä kiinnostavimmat ja lupaavimmat baarityöpaikat kaikkalta maailmasta. Plus, jos haluat jäädä kaupunkiisi – miksi ei? Taitavia baarimikkoja arvostetaan ja etsitään – Berliinissä ja sen ympäristössä on monia työmahdollisuuksia sen kuuluisissa klubeissa, hotelleissa ja viikonlopunviettopaikoissa.

Koulusi sisustus on suunniteltu uudelleen todella hienolla tavalla, mikä saa sen sopeutumaan täydellisesti kaupunkiin, missä design, historia ja vintage kulkevat käsi kädessä. Omistautuneet ammattilaiset tulevat opettamaan sinulle alan salaisuudet, ja kouluaikojen ulkopuolella sinä ja ystäväsi voitte tutustua kaupunkiin. Tulet muistamaan EBS Berliinin koko loppuelämäsi.

Sijainti
Loistavan julkisen liikenteensä ansiosta Berliini on helppo kaupunki navigoida, ja koulusi on vain kävelymatkan päässä Berliinin Westhafen rautatie- ja metroasemalta. Fritz-Schloß-puisto on aivan kulman takana päivittäisille treeneillesi, ja kaupungin keskustoihin (niitä on monia) kipaisemisen ei tulisi kestää 15 minuuttia kauemmin.

Svea_webpay_digital

Maksa helposti Svea Web Pay:n kanssa

Miksi et maksaisi EBS kurssiasi Svea Web Pay:llä? Voit valita maksatko kurssin pois 6:ssa, 12:ssa vai 24:ssä kuukaudessa ilman korkoa.

Saatavilla olevat kielet:

EBS Berlin:ssa voit valita neljän viikon kurssin seuraavilla kielillä:

  • englanniksi
  • saksaksi
  • ranskan

Varmistathan että valitset oikean kielen tehdessäsi varausta. Osallistuaksesi kurssille valitsemallasi kielellä sinun täytyy olla taitotasoltasi sujuva kyseisessä kielessä – esim. pystyt keskustelemaan erilaisista aiheista ongelmitta ja ymmärrät mistä muut puhuvat.

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko enemmän neuvoja?

Ota yhteyttä ESB neuvontaan, josta saat apua.

BERLIININ BAARIKOULU VIDEOT

Varaa nyt BERLIININ BAARIKOULU

Kolme seuraavaa kurssiamme tai katso koko listamme päivämäärineen.

  • 04 Mar 2019 - 29 Mar 2019 Limited spaces
  • 01 Apr 2019 - 26 Apr 2019 Limited spaces
  • 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Limited spaces

View all dates

KATSO KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄMME & VARAA

BERLIININ BAARIKOULU OPISKELIJAELÄMÄ

Pahoittelumme, meillä ei ole arvosteluja tällä hetkellä! Tarkastele aikaisempia!

ARVIOT

BERLIININ BAARIKOULU KUVAT

KUVAT

BERLIININ BAARIKOULU SIJAINTI


KOULUMME