EBS Las Vegas

TERVETULOA EBS LAS VEGAS

EBS Las Vegas

TERVETULOA EBS LAS VEGAS

LAS VEGASIN BAARIKOULU

Viva EBS Las Vegas!

Se mitä tapahtuu Vegasissa, pysyy Vegasissa

USA_Las_VegasMissään muussa maailman kaupungissa baarimikoilla ei ole samaa roolia kuin Las Vegasissa. Lukemattomien aulabaarien, VIP-alueiden, pelipöytien ja sviittien keskellä taidokkaat baarimestarit pärjäävät hyvin. Ihmiset haluavat hävitä rahansa tyylillä, laadukas cocktail kädessään.

Se mitä tapahtuu Vegasissa…

Las Vegasin kouluttajat ovat moninkertaisia flair- ja miksologiamestareita, ja he tietävät kaiken mitä sinun täytyy Vegasista tietää. Tulet takuulla viettämään ikimuistoisia viikkoja kaupungissa, johon on ahdettu tajuton määrä viihdettä, suorittaessasi EBS:n tutkintoa yhdessä maailman kehittyneimmistä baarikoulutusohjelmista.

Vegas, The Strip, show’t, ja totta kai, klubit! Vegasissa on vakipaikka kenelle tahansa artistille, jota sinä ja kaverisi kuuntelette, olkoon se sitten Avicii, Tiësto, Calvin Harris, Afrojack, Axwell, Carl Cox, Bingo Players, Kaskade, Krewella, Martin Solveig, Oakenfold tai Steven Angello – lista on loputon. Vegas tarjoaa myös muutakin, sillä ulkoaktiviteettien tarjonta Vegasissa ja lähialueilla on huikea. Moottoriurheilua, vesiurheilua, vaellusta, pyöräilyä ja jopa laskettelua Mt. Charlestonilla vain 45 minuutin ajomatkan päässä.

Kysymys ei siis ole se, tuleeko EBS-kokemuksesi olemaan mahtava, vaan kuinka mahtavan aiot tehdä siitä! Nascar-kilpailuja, tuulitunnelilentämistä, aavikkorallia ja tietenkin useita esityksiä. Ja vaikka uhkapelit eivät olisikaan sinun juttusi, kasinot ovat ehdottomasti vierailun arvoisia, vaikka vain nähdäksesi monien klassikkoelokuvien kuvauspaikat.

Tee ISOA rahaa Las Vegasissa

Las Vegas on erityinen paikka, jossa hyperylelliset hotellit kohtaavat viihdemaailman parhaan tarjonnan, ja kuka tahansa Vegasiin tulija on tehnyt vankan päätöksen pitää hauskaa. Asenne heijastuu erittäin anteliaassa tippikulttuurissa: Suosituimmissa yökerhoissa yli 500 dollarin tippejä yhden illan aikana pidetään normaaleina.

Paikka
EBS Las Vegas on superkätevästi kävelymatkan päässä EBS:n majoituksesta. Renaissance Drive on samassa korttelissa, ja kävelet koululle nopeammin kuin ehdit sanomaan ”EBS Las Vegas”. Erittäin helppo sijainti ja alle puolen mailin päässä (noin 650 metriä teille eurooppalaisille!).

Svea_webpay_digital

Maksa helposti Svea Web Pay:n kanssa

Miksi et maksaisi EBS kurssiasi Svea Web Pay:llä? Voit valita maksatko kurssin pois 6:ssa, 12:ssa vai 24:ssä kuukaudessa ilman korkoa.

Saatavilla olevat kielet:

EBS Las Vegas:ssa voit valita neljän viikon kurssin seuraavilla kielillä:

  • englanniksi
  • ranskaksi
  • italiaksi

Varmistathan että valitset oikean kielen tehdessäsi varausta. Osallistuaksesi kurssille valitsemallasi kielellä sinun täytyy olla taitotasoltasi sujuva kyseisessä kielessä – esim. pystyt keskustelemaan erilaisista aiheista ongelmitta ja ymmärrät mistä muut puhuvat.

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko enemmän neuvoja?

Ota yhteyttä ESB neuvontaan, josta saat apua.

LAS VEGASIN BAARIKOULU VIDEOT

Sorry, there are no course dates available for this school at this time.

LAS VEGASIN BAARIKOULU OPISKELIJAELÄMÄ

Pahoittelumme, meillä ei ole arvosteluja tällä hetkellä! Tarkastele aikaisempia!

ARVIOT

LAS VEGASIN BAARIKOULU KUVAT

KUVAT

LAS VEGASIN BAARIKOULU SIJAINTI


KOULUMME