EBS Osloon

Tervetuloa EBS Osloon

EBS Osloon

Tervetuloa EBS Osloon

OSLON BAARIKOULU

Koulu

#EBSOslo koulullamme on 4 täysin varustettua baariasemaa, 6 vapaakaatoasemaa sekä uskomaton livebaari.

Siellä on myös oleskelutilat sekä fantastinen terassi, jossa voit nauttia lounaasi tai kasvattaa baaritietämystäsi oppituntien välillä.

Lounaasta puheenollen, saat 30% alennuksen Brick Lane Cafén tuotteista, joka sijaitsee rakennuksen yhteydessä. Ja viimeisimpänä, #EBSOslo järjestää viskin sekä muiden tuotteiden mestarikursseja kurssisi aikana!

EBS Oslo ei noudata WFA (World Flair Association) asteikkoa osana heidän koulutusohjelmaansa. Sen sijaan, EBS Oslossa opitaan työflair liikkeitä, joita pystyt käyttämään joka päiväisessä elämässä baaritiskin takana.

Kaupunki

Oslo on yksi Euroopan kauneimmista, kulttuurisimmista ja ainutlaatuisimmista kaupungeista. Se on niin monipuolinen, että voit pulahtaa vuonoon, vaeltaa metsissä ja mennä konserttiin – kaikki saman päivän aikana. Lisänä tähän sekoitukseen ovat maailmanluokan museot, kukoistava kahvilakulttuuri sekä loistava yöelämä ja sinulla on täydellinen resepti fantastiseen kaupunkiin!

EBS Oslon pitäisi ehdottomasti olla valinta kenelle tahansa musiikin ystävälle. Oslossa on yksi Euroopan kasvavimmista musiikkielämistä; siellä on enemmän konsertteja kuin missään Skandinavian kaupungissa.

Festivaalien kohokohdat ovat Inferno Festival, The Norwegian Wood Music Festival ja Øya Festival. Nämä festivaalit kiinnostavat maailmanlaajuisia supertähtiä sekä lupaavia bändejä, joten muista osallistua edes yhdelle festivaalille, jos olet Oslossa.

Oslo on suuresti keskittynyt pienpanimoihin, käsintehtyihin oluisiin sekä cocktaileihin! Tämä tarkoittaa sitä, että se ei ole ainoastaan innovatiivisin, vaan myös yksi menestyvimmistä baarikulttuureista Euroopassa. Kun olet valmistunut EBS:ltä, pääset takomaan rahaa rauta kuumana.

4 viikon kurssisi aikana pääset tutustumaan parhaimpiin baareihin kaupungissa ja tulet näkemään, millaista on olla baarimikko Oslossa.

 

Svea_webpay_digital

Maksa helposti Svea Web Pay:n kanssa

Miksi et maksaisi EBS kurssiasi Svea Web Pay:llä? Voit valita maksatko kurssin pois 6:ssa, 12:ssa vai 24:ssä kuukaudessa ilman korkoa.

Saatavilla olevat kielet:

EBS Oslo:ssa voit valita neljän viikon kurssin seuraavilla kielillä:

  • englanniksi

Varmistathan, että valitset oikean kielen tehdessäsi varausta. Osallistuaksesi kurssille valitsemallasi kielellä, sinun täytyy olla taitotasoltasi sujuva kyseisessä kielessä – esim. pystyt keskustelemaan erilaisista aiheista ongelmitta ja ymmärrät, mistä muut puhuvat.

Kysyttävää? Tarvitsetko lisää neuvoja?

ota yhteyttä ystävälliseen henkilöstöömme  EBS-asiakaspalvelussa

OSLON BAARIKOULU VIDEOT

Varaa nyt OSLON BAARIKOULU

Kolme seuraavaa kurssiamme tai katso koko listamme päivämäärineen.

  • 18 Mar 2019 - 12 Apr 2019 Limited spaces
  • 06 May 2019 - 31 May 2019 Limited spaces
  • 17 Jun 2019 - 12 Jul 2019 Available

View all dates

KATSO KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄMME & VARAA

OSLON BAARIKOULU OPISKELIJAELÄMÄ

Pahoittelumme, meillä ei ole arvosteluja tällä hetkellä! Tarkastele aikaisempia!

ARVIOT

OSLON BAARIKOULU KUVAT

KUVAT

OSLON BAARIKOULU SIJAINTI


KOULUMME