EBS Sydney

Tervetuloa EBS Sydney

EBS Sydney

Tervetuloa EBS Sydney

SYDNEYN BAARIKOULU

Tervetuloa EBS Sydneyyn.

Mahtava nähdä sinua ”Ozzy”-sivuillamme. Olisimme ikionnellisia, jos lähtisit kanssamme ”Downunderiin” ja ”imemään” aurinkoa EBS Sydneyssä.sydney-ebs-stamp

Sydneyn koulukeskuksemme tarjoaa 400 m2 kokoisen alueen noin 40 opiskelijalle, missä tulemme opettamaan sinulle maailman parhaan työn salat. Kahdesta kerroksesta koostuva rakennus on Chippendalen naapurustossa, mistä löydät vaikka mitä tekemistä kouluaikojen ulkopuolella.

Ihan ensimmäiseksi sinä ja ystäväsi tulette valmistumaan EBS-sertifioiduiksi baarimikoiksi, mutta tämä Sydneyn alue tarjoaa paljon myös maailmanmatkaajille. Useat yliopistot lähettyvillä takaavat paljon liiketoimintaa opiskelijoiden hyväksi, hyvistä baareista loistaviin ravintoloihin. Ja vaikka miltei kaikki on kävelymatkan päässä, bussiliikenne on suosittu matkustustapa paikallisten keskuudessa, joten pääset mihin tahansa nopeasti.

Sydney on paljon enemmän kuin se matkailijoiden kohde, josta olet kuullut. Sydney on myös kuuluisa korkeatasoisesta baarivalikoimastaan; The Cruise Bar, Palmer & Co, The Loft, Hugo’s Lounge tai O Bar and Dining vain muutamia listataksemme. Sydneyn yöelämä on erilaista kuin mikään aiemmin kokemasi. Come check it out!

Kun valitset EBS Sydneyn, saat korkeatasoisen baarimikon koulutuksen ja voit samalla tutustua kaupunkiin sekä hankkia runsaasti uusia ystäviä. Ja jatkaaksesi hienoa EBS Sydneyn perinnettä, käytä tilaisuus hyväksesi, jää lähistölle joksikin aikaa hankkimalla baarityö Sydneystä. Ja miksipä ei? Olet täällä, selvästi rakastat sitä, joten mikset eläisi kuten Ozzy onkin aikaa.

Ihmiset usein kysyvät meiltä miten Sydneyssä liikkuminen tapahtuu, mutta sinun ei oikeastaan tarvitse huolehtia siitä – Sydneyn julkinen liikenne on yksi maailman puhtaimmista ja kehittyneimmistä. Kaupunki ei ainoastaan tarjoa busseja, joita kaikki käyttävät, vaan myös verkoston sekä nopeita, että hitaita lauttoja, junia ja metroja unohtamatta. Liikkuminen ympäriinsä on todella helppoa.

Svea_webpay_digital

Maksa helposti Svea Web Pay:n kanssa

Miksi et maksaisi EBS kurssiasi Svea Web Pay:llä? Voit valita maksatko kurssin pois 6:ssa, 12:ssa vai 24:ssä kuukaudessa ilman korkoa.

Saatavilla olevat kielet:

EBS Sydneyssä voit valita neljän viikon kurssin seuraavilla kielillä:

  • englanniksi

Varmistathan että valitset oikean kielen tehdessäsi varausta. Osallistuaksesi kurssille valitsemallasi kielellä sinun täytyy olla taitotasoltasi sujuva kyseisessä kielessä – esim. pystyt keskustelemaan erilaisista aiheista ongelmitta ja ymmärrät mistä muut puhuvat.

Kysymyksiä? Haluatko lisää neuvoja?

Ota vain yhteyttä EBS Careen, he auttavat sinua.

SYDNEYN BAARIKOULU VIDEOT

Varaa nyt SYDNEYN BAARIKOULU

Kolme seuraavaa kurssiamme tai katso koko listamme päivämäärineen.

  • 04 Mar 2019 - 29 Mar 2019 Fully booked
  • 01 Apr 2019 - 26 Apr 2019 Limited spaces
  • 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Available

View all dates

KATSO KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄMME & VARAA

Kolme seuraavaa kurssiamme tai katso koko listamme päivämäärineen.

  • 01 Mar 2019 - 02 Mar 2019 Available
  • 29 Mar 2019 - 30 Mar 2019 Available
  • 26 Apr 2019 - 27 Apr 2019 Available

View all dates

KATSO KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄMME & VARAA

SYDNEYN BAARIKOULU OPISKELIJAELÄMÄ

Oona Koskinen
Best 4 weeks in my life! I had amazing time, those people were awesome and I had so many new Oona Koskinen
Katriina Ylönen
Opettajat aivan mahtavia luonteeltaan sekä erittäin ammattitaitoisia! Loivat pitkälti ryhmälle ihanan hengen ja kannustavan ilmapiirin. Opin ihan mielettömän paljon kuukauden... Katriina Ylönen
ARVIOT

SYDNEYN BAARIKOULU KUVAT

KUVAT

SYDNEYN BAARIKOULU SIJAINTI


KOULUMME