Kurssimme

EBS INTERNATIONAL BARTENDER

Kansainvälinen Baarimikkokoulutuksemme sopii kaikentasoisille opiskelijoille. Vaikka et erottaisi shakeriä siivilästä tai tietäisit ainoastaan, että pidät Mojitoista, kurssin jälkeen olet alan ammattilainen. Olemme järjestäneet kurssia vuodesta 1999 lähtien, ja se on maailman menestynein baarimikkokoulutus.

 

Kaksipäiväinen miksologiakurssi

Kaksipäiväinen miksologiakurssi on suunnattu EBS:n entisille oppilaille ja muille baarimikoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan miksologian mahtavassa maailmassa.

 

10-päiväinen baarimestarin jatkokurssi

10-päiväinen baarimestarin jatkokurssi on tarkoitettu EBS:n entisille oppilaille sekä kokeneille baarimikoille. Tällä kurssilla tulet oppimaan kaiken mitä sinun tarvitsee osata tullaksesi maailmanluokan baarimikoksi.

 

Kuusipäiväinen flair-jatkokurssi

Kuusipäiväinen flair-jatkokurssi on maailman paras flairkurssi; se tarjoaa oppilaille tilaisuuden oppia huikeita ja kehittyneitä flairtaitoja aidossa baariympäristössä!

Kouluttaja-akatemia

Kouluttaja-akatemiassa taitavista ja kokeneista baarimestareista koulutetaan EBS-kouluttajia, toisin sanoen ihmisiä joilla on maailman paras työ!

Kaksipäiväinen työflairkurssi

Kaksipäiväisen työflairkurssin aikana tulet oppimaan noin 70 liikettä! Opit soveltamaan näitä eksklusiivisia flairtaitoja baarityössäsi Vladymyr Buryanovin, kolminkertaisen flairin maailmanmestarin johdolla!

5-Päivän Baristakurssi

5-Päiväinen Baristakurssi on ensimmäinen laatuaan EBS:llä. Kurssin on kehittänyt kansainvälisesti tunnettu baristaekspertti Fabio Milani. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta, joten kaikentasoiset oppilaat ovat tervetulleita!

Scotch Whisky -tutkimusretki

Ainutlaatuinen tilaisuus majoittua maailman parhaimpiin lukeutuvassa tislaamossa ja oppia perinteisiä tuotantomenetelmiä.

Tequila & Mezcal -tutkimusretki

Autenttinen ja käytännönläheinen tutkimusretki, jolla tutustutaan agaavepeltoihin sekä useisiin tequila- ja mezcal-tislaamoihin.

Lataa ilmainen kurssioppaamme

Tutustu kurssioppaaseen ja kuule lisää European Bartender Schoolista, kurssin pituudesta sekä kurssilla läpikäytävistä teemoista (ja mitä odottaa valmistumisen jälkeen!).

Lataa