10-PÄIVÄINEN BAARIMESTARIN JATKOKURSSI

Kiidä alan huipulle EBS:n kanssa!

Mitä 10-päiväisellä baarimestarin jatkokurssilla on odotettavissa

10-päiväinen baarimestarin jatkokurssi on EBS:n äärimmäinen miksologiakurssi; sen tehtävänä on auttaa taitavia baarimestareita viemään osaamisensa uudelle tasolle cocktailien, välineiden ja ainesosien osalta. Kurssilla käydään läpi lukuisia erilaisia menetelmiä ja siellä keskitytään ammatin sekä käytännölliseen että teoreettiseen puoleen. 10-päiväinen baarimestarin jatkokurssi on luonteva seuraava askel entisille EBS-oppilaille sekä baarimestareille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta. Jos haluat tarjota saumatonta ja persoonallista asiakaspalvelua, osoittaa miksologian tuntemustasi ja käytännön osaamistasi, 10-päiväinen baarimestarin jatkokurssi on kuin tehty sinua varten!

Jokainen moduuli on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle vahvan kilpailuedun muihin baarimikkoihin nähden. Alan kärkikastiin kuuluvat kouluttajamme päivittävät kurssin opetussuunnitelmaa jatkuvasti, jotta voisit osallistua kurssille täysin varmana siitä että tulet oppimaan alan ajankohtaisimmat niksit.

3 syytä varata nyt

Kehity joukosta erottuvaksi ja kaikenosaavaksi baariammattilaiseksi. 10-päiväinen baarimestarin jatkokurssi muuntaa sinut jediritarista jedimestariksi baaritiskin takana. Tässä kolme syytä osallistua kurssille!

 1. Opi kahden maailmankuulun baarimestarin, Johannes Kinchin ja Marian Beken suunnittelemia cocktaileja
 2. Opi pienten yksityiskohtien tärkeys; näillä voit ansaita ekstratippejä!
 3. 10-päiväinen kurssi saa profiilisi erottumaan joukosta MatchStaff.comissa
Lisätietoja Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

Sukella sisään baarikurssiisi tänääny

Ota mukava asento, rentoudu ja kurkista mitä 10-päiväisellä baarimestarin jatkokurssilla on odotettavissa. Oletko valmis muuttamaan elämäsi? Paina play…

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - 10-PÄIVÄINEN BAARIMESTARIN JATKOKURSSI

Miksologi vs. moderni baarimestari – mikä on niiden ero?


’Miksologian amerikkalaisena isänä’ tunnettu Jerry Thomas työskenteli baarimikkona San Franciscossa 1860-luvulla. Kuinka paljon veikkaisit miksologian kehittyneen niistä ajoista? Tulet oppimaan miksologian historiasta ja kehitysvaiheista sekä sen mitä miksologiksi kehittyminen vaatii. Tulet analysoimaan sanaa ’baarimikko’, mikä sen merkitys on ollut kautta historian ja mitä se tarkoittaa tänään.

01-580x2403

Kieltolakia edeltävä ja kieltolain aikakausi


Yhdysvaltain kieltolaki muutti yhteiskunnan suhtautumista alkoholiin; tästä syystä tämän aikakauden tuntemus on erittäin tärkeää. Moni drinkki on keksitty kieltolakiin johtavan aikakauden aikana. Joitakin näistä klassikkodrinkeistä on valmistettu 1800-luvulta asti, tulet oppimaan niiden alkuperäisiä reseptejä ja maistelemaan niitä! Aiheina on muun muassa:

 • Mitä ihmiset joivat ennen kieltolakia, sen aikana ja sen jälkeen
 • Cocktaileja edeltävät drinkit, kuten boolit, cobblerit ja slingit
 • Cocktailien historia, minä vuonna ne keksittiin ja kuka ne keksi

02-580x2403

Baarimestarin matka – menneisyydestä nykyhetkeen


Opi baarimestarin historiaa ja sitä miten ala sekä sen taitajat ovat muuttaneet ja kehittäneet ammattia vuosien aikana. Tulet lisäksi myös oppimaan ainesosien, tekniikoiden ja välineiden merkityksen laadukkaiden cocktailien valmistuksessa.

03-580x2403

Menetelmät / tekniikat ja välineet


Pääset cocktailmaailman kulissien taakse ja opit mitä täydellisen makuisen cocktailin valmistaminen vaatii. Yksi tunnetuimpia esimerkkejä tästä on James Bondin kuuluisa lause ’martini, sekoitettuna, ei ravistettuna’. Tulet oppimaan drinkkien valmistamiseen tarvitsemasi menetelmät, teknikaat ja välineet sekä niiden ohjeistukset. Aiheina on muun muassa:

 • Mikä menetelmä soveltuu millekin drinkille parhaiten
 • Miksi jotkut drinkit ravistetaan, sekoitetaan tai kieritetään
 • Nykyään käytettävät välineet, mittavälineet, kuten jiggerit ja erityiset cocktailshakerit
 • Alalla aikoinaan käytetyt välineet, kuten ’Lewis Bag’, vanhoja mittavälineitä kuten viinilasit ja ruokalusikat
 • Miten drinkki ravistetaan, eri tyyppiset shakerit ja miten ne vaikuttavat nauttimiimme cocktaileihin
 • Drinkin oikeaoppinen sekoittaminen
 • Eri tyyppiset baarilusikat
 • Erilaiset miksaustekniikat

04-580x2403

Cocktailkategoriat, -perheet ja -teemat


Jotta voisit täysin ymmärtää drinkkiä, sinun tulee maistaa sitä! Opi tuntemaan drinkkien historiaa ja hemmottele makunystyröitäsi eri cocktailperheiden cocktailien tasting-sessiossa! Tulet:

 • Ymmärtämään drinkkien historiaa, milloin ne keksittiin, reseptejä, tyypillisiä ainesosia ja niiden valmistamiseen käytettäviä välineitä jne.
 • Käyttämään nykyaikaisia tekniikoita ja tyylejä luodaksesi Johannes Kinchin ja Marian Beken signatuuricocktaileja, käyttäen tyylikkäitä tekniikoita, ainesosia, tuotteita ja koristeita
 • Ottamaan osaa tasting-sessioon ja pääset maistelemaan noin 20 drinkkiä klassikkosuosikeista moderneihin mielenkiintoisuuksiin.

05-580x2403

Käytännön harjoittelu


Pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä valmistaessasi joitakin näistä mielenkiintoisista ainesosista itse.

 • Käytännön harjoittelu auttaa sinua sisäistämään oppimaasi, ja pääset luomaan omia tuotteitasi, kuten pyreitä, vaahtoja ja siirappeja jne.
 • Ymmärrä cocktailin laatu
 • Cocktailin ulkonäön tärkeys

06-580x2403

Molekyylimiksologian perusteet


Tulet oppimaan molekyylimiksologian perusteet, mm. tekemään pölyä vihreästä Chartreusesta tai Aperolista. Opit lisäksi savuttamaan cocktaileja, tekemään kaviaaria ja erilaisia vaahtoja sekä mielenkiintoisen rasvapesuprosessin.

07-580x2403

Jää


Tuolet opiskelemaan jäätä drinkin keskeisenä ainesosana. Aiheina on muun muassa:

 • Miten voit muuttaa drinkin luonnetta jään avulla
 • Miksi on tärkeää käyttää tietyn tyyppistä ja muotoista jäätä
 • Miten muotoilla jäätä veitsellä tai jääpiikillä
 • Jään tarkoitus, haluatko drinkin kestävän pidempään, laimentaa sitä tai yksinkertaisesti tehdä siitä mahdollisimman kylmän!!

08-580x2401

Alan asiantuntijoiden seminaareja


Kerran tai pari viikossa meillä on alan asiantuntijan vetämä seminaari, jossa käsittelemme yksityiskohtaisesti tiettyä viinaa, kuten konjakkia, giniä, rommia tai tequilaa. Jokaiseen seminaariin sisältyy katsaus viinan historiaan (niiden synnystä nykyhetkeen), luomissessio, jossa valmistamme klassikkodrinkkejä päivän viinasta, sekä lopuksi tasting-sessio!

09-580x2401

4STEPS2HEAVEN


Tällä mestarikurssilla näytämme miten neljä yksinkertaista vaihetta johtaa taivaallisen makuiseen drinkkiin. Luomme drinkkejä tyhjästä näiden neljän yksinkertaisen vaiheen kautta:

 • Lämpötila
 • Tasapaino
 • Maustaminen
 • Venyttäminen

Sovellamme näitä vaiheita käytäntöön ja valmistamme muutamia drinkkejä maistettavaksesi, jotta ymmärtäisit miten perusmiksologia toimii.

10-580x2401

Baariharjoittelu


Baariharjoittelumestarikurssilla sinulle opetetaan miten laittaa pystyyn täysin toimintakelpoinen baari. Tulet oppimaan oikean järjestyksen jossa cocktailit tulee valmistaa niiden parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Opit käyttämään jäätä juuri oikeaan aikaan, jotta cocktailit olisivat mahdollisimman raikkaita. Cocktailien visuaalisella ilmeellä on suuri merkitys niiden suosiossa, ja mikäli onnistut hiomaan niiden visuaalisen aspektin huippuunsa ja samaan aikaan saamaan asiakkaan osallistumaan prosessiin, tulet löytämään itsesi huipulta tuota pikaa.

11-580x2401

10-päiväisen baarimikon jatkokurssin kohde

Hanki ilmainen kurssiesitteesi nyt

Esitteesi sisältää kaiken, mitä sinun tulee tietää 10-päiväisestä baarimestarin jatkokurssista. Klikkaa alhaalta nähdäksesi online-esitteesi niin pääset käsiksi EBS:n huikeaan baarimestarin kurssiin!

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on ainut baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkea tasoinen asiakaspalvelutiimi, joka on aina valmis auttamaan sinua kysymyksissäsi sekä pohdinnoissasi. Tiimi auttaa sinua ennen kurssiasi, kurssisi aikana, sekä kurssin jälkeen. Tämä tiimi on muuttamassa elämäsi, tapaa heidät jo tänään!

Tapaa EBS CARE!

Miksi EBS

On monta perustetta miksi EBS erottuu muista baarikouluista, mutta yksi erityisimmistä syistä oppilaillemme on Matchstaff.com. Matchstaff.com on maailman suurin työnhaku sivusto, joka on erityisesti suunniteltu EBS valmistuneille oppilaille. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut! Me olemme 100 %:sti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen! Löydä sinun syysi, miksi EBS on juuri sinulle!

Lue lisää

EBS-ELÄMÄÄ

Haluatko tietää enemmän EBS:stä? Tutustu viimeisimpiin blogipostauksiin, koulu-uutisiin sekä alan trendeihin täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.