5-päiväinen baristakurssi

Opi baristataitoja maailmankuulun kahviasiantuntijan Fabio Milanin johdolla!

MITÄ 5-PÄIVÄISELLÄ BARISTAKURSSILLA ON ODOTETTAVISSA

5-Päiväinen baristakurssi on ensimmäinen laatuaan EBS:n historiassa, kokonainen kurssi omistettu baristan taidoille. Baristakurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta, joten kaiken tasoiset oppilaat ovat tervetulleita! Myöskin jos sinulla on aikaisempaa baristakokemusta ja haluat hankkia lisää käytännön taitoja ja teoriaosaamista baristaympäristössä, tämä kurssi on sinua varten.

Kahvin tärkeyttä kuvastaa hyvin se, että se on maailman toiseksi vaihdetuin kauppatavara öljyn jälkeen. Joka vuosi maailmassa nautitaan noin 400 miljardia kupillista kahvia!
Yksi mies joka todella ymmärtää kahvin tärkeyden on kurssin takana oleva kahvi- ja baristamestari Fabio Milani. Fabio on kahviasiantuntija ja kansainvälinen kahvikonsultti yli 10 vuoden kokemuksella. Fabio on myös yksi pioneereista nykypäivän ilmiössä – kahviflairissa. Et tule löytämään asiantuntevampaa kahvieksperttiä vaikka kuinka etsisit!

Fabio on laittanut kaiken osaamisensa ja kokemuksensa 5-päiväiseen baristakurssiin, jotta oppisit ymmärtämään syvällisesti kahvipavun matkaa. Sinut opastetaan halki koko matkan lähtien aina siitä hetkestä kun hedelmä poimitaan, paahtoprosessin läpi ja aina kuppiin asti. Opit myös käytännön taitoja liittyen maidon käsittelyyn, lattetaiteeseen ja asiakaspalveluun sekä saat lyhyen katsauksen baristamarkkinointiin. Lopuksi, EBS Rooma järjestää seminaareja liittyen valmistusmenetelmiin, kahviflairiin ja kahvimiksologiaan.

 

Rancilio & EBS

Me käytämme Rancilio-kahvituotteita meidän #EBSRooman Barista Akatemiassa varmistaaksemme, että oppilaamme saavat käyttöönsä laatutuotteita, jotka auttavat heitä kehittymään parhaansa mukaan.

3 syytä varata nyt

Haluatko oppia ammattibaristan taitoja tarkoitusta varten rakennetuissa tiloissa? Siinä tapauksessa 5-päiväinen baristakurssi on kuin tehty sinua varten! Tässä kolme syytä miksi sinun kannattaa tehdä varauksesi nyt:

1) Kurssin on kehittänyt baristamestari – Fabio Milani!
2) Opiskele upouudessa tarkoitusta varten rakennetussa baristakeskuksessa
3) Opi lattetaidetta, valmistusmenetelmiä, maidon käsittelyä ja kahviflairia.

Lisätietoja Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - 5-päiväinen baristakurssi

6M


Tässä vaiheessa opit baristatietouden perusteet. Opit valmistelemaan, pitämään puhtaana ja ylläpitämään työaseman ammattilaisstandardien mukaisesti.

Tutustut myös 6M:ään, joka on joukko italialaisia baristatekniikoita, jotka kaikki alkavat M-kirjaimella. 6M:ssä opit kahvisekoituksista, alkuperästä, jauhatuksesta, markkinoinnista ja espressokoneesta. 6M:ää ovat seuraavat:

1.      Miscela – Sekoitus
2.      Macinatura – Jauhatus
3.      Macchina – Keitin
4.      Mano del Barista – Baristan käsi
5.      Manutenzione e Pulizia – Ylläpito ja puhdistus
6.      Marketing – Markkinointi

01

5L


5L kattaa toisen kahvi- ja baristatietouden keskeisen elementin – maidon. Opit maidosta 5L:n avulla. 5L on on joukko italialaisia baristatekniikoita, jotka kaikki alkavat L-kirjaimella. Niihin sisältyy eri maitotyyppejä ja täydelliseen vaahtoon ja lattetaiteeseen tarvittavia välineitä. 5L:ää ovat seuraavat:

1.      Latte – Maito
2.      Lattiera – Maitokannu
3.      Lancia Vapore – Höyrysauva
4.      Lavorazione – Jalostus
5.      Latte Art – Maitotaide

01

Lattetaide


Lattetaiteessa kahvin pinnalla oleva maito muunnetaan taideteokseksi. Tulet tutustumaan lattetaiteen teoreettisiin sekä käytännöllisiin elementteihin. Opit erilaisia tekniikoita maidon vaahdottamiseen ja saamaan aikaan täydellisen koostumuksen tehdäksesi kuvioita cappuccinon pinnalle. Tämän lisäksi opit erilaisia piirto- ja vapaakaatotekniikoita.

Yksi menetelmä pitää sisällään omenan, sydämen, lehden ja tulppaanin piirtämiseen cappuccinoon lattekynän avulla. Lopuksi opit viimeistelemään cappuccinosi suklaakoristelulla.

01

Kahvinvalmistusmenetelmät ja kahviflairseminaari


Kahvinvalmistusmenetelmiä on monia, ja jokainen niistä antaa erilaisen lopputuloksen. Kahvinvalmistus on niin laaja aihealue, että 5-päiväisen kurssisi aikana käyt läpi vain joitakin menetelmistä.

Kurssin aikana käydään läpi V60, AeroPress, Syphon ja pressopannu. Seminaarin toisessa osassa opit kahviflairteoriaa sekä muutaman käytännöllisen kahviflairliikkeen.

01

Koe


Nyt on aika soveltaa kaikkea oppimaasi käytännössä EBS:n baristakokeessa. Kokeeseen sisältyy sekä teoreettisia että käytännöllisiä baristaelementtejä, joten pidä huoli että olet valmistautunut kunnolla.

01

5-PÄIVÄISEN BARISTAKURSSIN KOULUKOHDE:

5-päiväinen baristakurssi on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan espresson maassa – Italiassa.

Hanki ilmainen kurssiesitteesi

Esitteesi sisältää kaiken 5-päiväisestä baristakurssista. Klikkaa alhaalta nähdäksesi online- esitteesi ja aloita urasi baristamestarina!

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on maailman ainoa baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutiimi valmiina auttamaan sinua kysymystesi kanssa. Tiimi on apunasi ennen kurssiasi, sen aikana ja sen jälkeen. Tapaa ihmiset jotka voivat muuttaa elämäsi tänään!

TAPAA EBS CARE

MIKSI EBS

EBS erottuu muista baarikouluista monesta syystä, mutta yksi joka on erityisesti oppilaidemme mieleen, on MatchStaff.com. MatchStaff.com on maailman suurin, yksinomaan EBS:n oppilaille tarkoitettu työnhakusivusto. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut, ja olemme sataprosenttisesti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen.

LUE LISÄÄ

EBS-ELÄMÄÄ

Tutustu EBS-elämään ennen kurssisi aloittamista. Tsekkaa viimeisimmät blogipostaukset, koulu-uutiset a alan trendit täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.