Baarimikon peruskurssi (1 viikko)

Ota ensiaskeleesi baarityöskentelyn maailmassa!

MITÄ VOIT ODOTTAA BAARIMIKON PERUSKURSSILTA

Tiedossa on, että baarimikon työn saaminen ilman aiempaa kokemusta on lähes mahdotonta. Jos haluat oppia baarimikon työn perusteet, aloittaa työskentelyn kilpaillulla alalla ja nauttia hauskanpidontäyteisestä viikosta, baarimikon peruskurssi on täydellinen vaihtoehto.

Tällä maailman parhaiden baarimikkojen kehittämällä käytännönläheisellä kurssilla saat esimakua baarimikon työstä. Opetamme sinulle yhdessä viikossa kaikki tarvittavat baarimikon taidot, jotta voit aloittaa tarjoilemaan perustason cocktaileja baareissa, musiikkitapahtumissa, festivaaleilla, pubeissa ja ravintoloissa itsevarmalla otteella. Uusien työmahdollisuuksien lisäksi pääset tapaamaan lukuisia mahtavia ihmisiä, nauttimaan uusista kokemuksista ja laajentamaan horisonttiasi.

Jos taas haluat työskennellä cocktailbaarimikkona ja päästä loihtimaan cocktaileja cocktailbaareissa sekä erilaisissa kohteissa ympäri maailmaa, kansainvälinen baarimikkokoulutuksemme on sopivin vaihtoehto. Sen aikana kehityt vain neljässä viikossa cocktail-aloittelijasta taitavaksi ammattibaarimikoksi, joka voi työskennellä minkä tahansa baaritiskin takana kuin olisi tehnyt sitä jo vuosia. Katso lisätietoa kansainvälisestä baarimikkokoulutuksestamme täältä.

Käytännön baariharjoittelua

Uskomme, että oppimisen pitää olla hauskaa, joten vietät suurimman osan ajastasi baaritiskin takana valmistaen drinkkejä. Opetamme sinulle EBS:n kurssisi aikana 18 klassisen cocktailin valmistuksen!

Huomioithan, että kurssiin ei sisälly flair-opetusta. Jos olet kiinnostunut oppimaan flair-baarityöskentelyn jalon taidon ja haluat valita kattavamman kurssin, kansainvälinen baarimikkokoulutuksemme on paras vaihtoehto.

Täydennä CV:täsi

Saat kahden kuukauden baarityöskentelyä vastaavan kokemuksen yhdessä viikossa. Kurssin jälkeen, aloittelijatason työpaikan löytäminen lukuisista pubeista, baareista ja klubeista on helppoa.

Huomioithan, että baarimikon peruskurssin hintaan ei sisälly rajatuille käyttäjille tarkoitetun EBS MatchStaff -työnhakusivustomme käyttöoikeus. EBS MatchStaff yhdistää EBS:n oppilaita ja ravintoja- ja matkailualan huippukohteita ympäri maailmaa. Jos valitset kansainvälisen baarimikkokoulutuksemme, saat EBS MatchStaffin elinikäisen käyttöoikeuden ja löydät parhaat baarityöpaikat.

3 syytä varata nyt

Haluatko päästä baarialalle pikavauhtia? Miksi baarimikon peruskurssi on täydellinen vaihtoehto:

 

  1. Saat 2 kuukauden baarityöskentelyä vastaavan kokemuksen käytännönharjoittelun kautta.
  2. Opit baarimikon työssä tarvittavat perustaidot, jotka kehittyvät jatkossa työskennellessäsi baaritiskin takana.
  3. Voit aloittaa työskentelyn pubeissa, baareissa ja ravintoloissa, joissa tarjoillaan perustason cocktaileja, olutta ja viiniä.
Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - Baarimikon peruskurssi (1 viikko)

Baarimikon ABC


Pääset jyvälle kaikista baarimikon työssä tarvittavista perustaidoista ja saat selkeän kuvan siitä, miten ala toimii. Opit kaiken:

  • Baarimikon roolista ja vastuualueista
  • Baarivalmisteluista
  • Perustason kaatotekniikoista
  • Yksinkertaisten koristeiden teosta
  • Täydellisen palvelun saloista

Drinkkien ja cocktailien valmistus


Opit valmistamaan tuoreista aineksista 18+ klassista cocktailia mojitoista ja whiskey sour -drinkeistä espressomartineihin ja old fashioned -cocktaileihin.

Tärkeimmät tekniikat ja välineet


Opit tärkeimmät baaritekniikat, kuten murskaus, hämmennys, ravistus ja sekoitus. Opit valmistamaan kerrostettuja shotteja, blendaamaan cocktaileja, kaatamaan ja käyttämään mittaa. Pääset myös tutustumaan tärkeimpiin baarivälineisiin.

Perustason alkoholitietämys


Opiskele perustiedot lempialkoholijuomistasi ja niiden alkuperästä tehdäksesi vaikutuksen ystäviisi, asiakkaisiin ja mahdollisiin työnantajiin. Opetus kattaa vodkan, ginin, rommin, tequilan, viskin ja brandyn. Tutustut myös oluiden ja viinien maailmaan.

BAARIMIKON PERUSKURSSI – KOHTEET:

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.