Baristakurssi (1 päivä)

Mitä odottaa 1 päivän baristakurssiltasi?

Baristakurssin ovat suunnitteleet kahviasiantuntijat Dr. Andrej Godina ja Fabio Milani. Tämä intensiivinen ja hauska 1 päivän kurssi on täydellinen aloitus sinulle, halusit sitten vain oppia lisää kahvista taikka haaveilet urasta baristana.

Tämän 1 päivän baristakurssin aikana tulet oppimaan kahvin valmistuksen maatilalta alkaen kuppiin asti. Mukaan lukien pavun valmistus menetelmät, miten paahtimet kehittävät erilaisia makuja eri paahtoprofiileja käyttäen ja miten valmistetaan täydellinen italialainen espresso.

Käytännönläheinen harjoittelu ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa, takaa sinulle ammattilaisen taidot espressolaitteiden ja kahvimyllyjen kanssa, sekä antaa sinulle taidot valmistaa täydellinen kuppi kahvia. Maistelutilaisuudet antavat sinulle käsityksen jännittävistä makuelämyksistä, joita on tarjolla sekä Arabica- että Robusta-lajikkeissa. Tämän kattavan kurssin päätteeksi sinulla on valmiudet tehdä kaikki juomat espresso kohtaisesta valikosta: macchiatosta cappuccinoon sekä barista-standardeihin.

Liity kurssille jonka ovat suunnitelleet kansainväliset kahviasiantuntijat

Dr.Andrej Godina: Tieteellisen, teknologian sekä taloustieteen tohtorin tutkinto kahviteollisuudessa; harvat tietävät kahviteollisuuden kuten Dr. Andrej Godina! Maailmankuulu kahvialan asiantuntija Andrej, on arvostettu Specialty Coffee Associationin (SCA) lisensoitu ohjaaja sekä master barista. Vuonna 2015 hän perusti Umami Arean, joka on erikoistunut laadukkaan kahvi kulttuurin levittämiseen tapahtumien sekä koulutusohjelmien kautta. Jos tämä ei riitä, hän toimii myös kahvin maistajana ja kahvinkeitinyritysten ja italialaisten kahvinkeittimien konsulttina.

Fabio Milani: Kansainvälinen kahvikonsultti, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta, Fabio Milani tunnetaan parhaiten kahvi flairin keksijänä, mikä tuo iloa kahvinvalmistukseen. Barista taiteen opettamisen lisäksi Fabio on työskennellyt pitkän uransa aikana muutamien suurimpien kahviteollisuuden merkkien kanssa, ollut useiden kilpailujen tuomaristossa sekä esiintynyt Costa Coffee -mainoksessa!

THE SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION (SCA)

Specialty Coffee Association (SCA) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edustaa tuhansia kahvialan ammattilaisia ympäri maailmaa, kahvin tuottajista baristoihin. Barista- ja kahvikoulutuksen maailman johtava yritys tarjoaa arvostetun Coffee Skills -ohjelman, joka koostuu kuudesta eri moduulista. Kukin moduuli on saatavilla kolmella eri tasolla, ja pisteitä on saatavilla kullakin tasolla.

Baristakurssimme (1 päivä) tarjoaa sinulle tarvittavat taidot SCA Introduction to Coffee module -tason läpäisemiseen. Jos haluat valita SCA-sertifikaatin ja ansaita 10 pistettä kohti Coffee Skills Diplomia, voit varata tentin EBS: n kautta. Tentti, joka maksaa 60 euroa, tapahtuu SCA: n valtuuttaman kouluttajan valvonnassa tietyllä päivämäärällä EBS-kurssin jälkeen.

Otathan huomioon, että SCA-koe on täysin vapaaehtoinen.

3 syytä varata ny

Haluatko kehittää baristan taitojasi tai löytää työn kahvilasta? Miksi intensiivinen 1 päivän kurssi on juuri sinulle:

 

  1. pi tekemään täydellinen kuppi kahvia ja keskustelemaan siitä kuin ammattilainen
  2. Tutustu kahvin historiaan kokonaisvaltaisesti
  3. Saa varmuutta kahvikoneen käyttämiseen, jotta voit löytää töitä kahvilasta
Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - Baristakurssi (1 päivä)

Perehdytys kahvin historiaan


Tutustu kaiken kiehtovaan kahvin matkaan Etiopiasta alkaen Jemeniin päättyen sekä arabiankieliseen maailmaan ja nykypäivän kahvikulttuuriin Euroopassa. Tutustu Arabian ja Robustan väliseen eroon sekä tutustu tärkeimpiin kahvia kuluttaviin maihin ja paljon muuta.

Maailmanlaajuinen kahvin tuotanto


Tutkimme tärkeimpiä kahvintuottajamaita ja tutkimme, miten maantieteellinen sijainti vaikuttaa kahvin makuun.

Paahtoprosessi


Tutustu kahvin paahtamisprosessiin, opi säilyttämään paahdettua kahvia ja nauttimaan maukkaasta ja tummasta paahdetusta kahvista, joka on valmistettu ranskalaisella lehdistöllä.

Valmistusmenetelmät


Tässä käytännön istunnossa pääset käsiksi erilaisten panimomenetelmiin ja opit erottelemaan ali ja yläpaineessa valmistetut kahvit, tutustumaan jauhamisprosessiin ja kahvin annosteluun espressolle ja suodatinkahville.

Espresso


Opi käyttämään espressokonetta nopeasti ja varmasti. Harjoittele espresso pohjaisten juomien tekoa, kuten macchiato, cappucino, flat white ja monia muita.

Maistelutunnit


Kehitä kahvin maistelu taitojasi ja tehosta kahvin arvostusta hauskojen makuistuntojen aikana. Opi erot erilaisten kahvien välillä:

  • Pikakahvi ja suodatinkahvi
  • Robusta ja Arabica kahvi
  • Erikoiskahvi, joka on valmistettu Chemex ja Aeropress kahvikoneilla

SINUN 1 PÄIVÄN BARISTAKURSSIN KOHTEET:

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.