KAKSIPÄIVÄINEN MIKSOLOGIAKURSSI

Opi baarityön historiaa ja moderneja menetelmiä ammattilaisten ohjauksessa!

Tutustu Kaksipäiväiseen miksologiakurssiin

Kaksipäiväinen miksologiakurssi tarjoaa taitaville baarimestareille sekä joko entisille tai nykyisille EBS:n oppilaille tilaisuuden tutustua miksologian mielenkiintoiseen maailmaan. Tulet tutustumaan baarityön alkuvaiheisiin sekä tuntemaan nykypäivän baarimikkojen käyttämiä miksologiatuotteita ja -tekniikoita. Kaksipäiväisen miksologiakurssin jälkeen olet saanut kokonaan uuden näkökulman ammattiisi ja pääset hämmästyttämään asiakkaita tiedoillasi ja taidoillasi.

Jokainen moduuli on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle vahvan kilpailuedun muihin baarimikkoihin nähden. Huippuluokan kouluttajamme päivittävät kurssin opetussuunnitelmaa jatkuvasti, jotta voisit osallistua kurssille täysin varmana siitä että tulet oppimaan alan uusimmat ja hyödyllisimmät niksit.

Mihin Kaksipäiväinen miksologiakurssi voi sinut viedä?

EBS-tutkinnon saatuasi mahdollisuutesi ovat rajattomat. Vie osaamisesi railakkaaseen rantabaariin Barcelonaan, tyylikkääseen cocktailbaariin Tukholmaan tai shottibaariin Sydneyyn, valinta on sinun. Kaksipäiväinen miksologiakurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä miksailemaan baaritiskin takana ja kehittyä miksologia mestariksi!

3 syytä varata nyt

Kaipaatko lisäbuustia baaritaitoihisi? Siinä tapauksessa Kaksipäiväinen miksologiakurssi on kuin tehty sinua varten! Tässä kolme yksinkertaista syytä tehdä varaus nyt:

 1. Opi uusia, innovaativisia ja mielenkiintoisia twistejä klassikkococktaileihin
 2. Tutustu cocktailien ja baarityön historiaan aina boolista Tikiin!
 3. Opi valmistamaan kotitekoisia tuotteita ja hiomaan drinkit täydellisyyteen
Lisätietoja Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

Sukella sisään baarikurssiisi tänääny

Ota mukava asento, rentoudu ja kurkista mitä Kaksipäiväiseen miksologiakurssiin on odotettavissa. Oletko valmis muuttamaan elämäsi? Paina play…

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - KAKSIPÄIVÄINEN MIKSOLOGIAKURSSI

Baarimestarin matka – menneisyydestä nykyhetkeen


Opi baarimestarin historiaa ja sitä miten ala sekä sen taitajat ovat muuttaneet ja kehittäneet ammattia vuosien aikana. Tulet lisäksi myös oppimaan ainesosien, tekniikoiden ja välineiden merkityksen laadukkaiden cocktailien valmistuksessa.

01-580x2402

Kieltolakia edeltävä ja kieltolain aikakausi


Kieltolaki muutti yhteiskunnan suhtautumista alkoholiin, ja sen vaikutukset ovat yhä nähtävissä. Baariala muuttui tämän aikakauden aikana ja monet klassikkodrinkit kehiteltiin kieltolakiin johtaneella aikakaudella, tulet oppimaan näiden valmistamista sekä pääset myös maistamaan niitä! Aiheina on muun muassa:

 • Baariala ennen kieltolakia, sen aikana ja sen jälkeen
 • ’Kultaisen aikakauden’ aikana kehitellyt cocktailit
 • Näiden cocktailien historia, milloin ne keksittiin ja kuka ne keksi

02-580x2402

Menetelmät / tekniikat ja välineet


Tietyt drinkit tulee valmistaa määrätyllä tavalla täydellisen maun varmistamiseksi, tunnetuimpia esimerkkejä tästä on James Bondin kuuluisa lause ’martini, ravistettuna, ei sekoitettuna’. Opetamme sinulle kaikki drinkkien valmistamiseen tarvitsemasi menetelmät, tekniikat ja välineet sekä niihin liittyvät ohjeistukset. Tulet oppimaan:

 • Miksit jotkut drinkit ravistetaan, sekoitetaan tai kieritetään
 • Mitkä menetelmät sopivat parhaiten eri drinkeille
 • Minkälaisia välineitä alalla on aikoinaan käytetty ja minkälaisia käytetään nykyään
 • Erilaisia miksaustekniikoita
 • Erilaisia tapoja drinkin ravistamiseen, eri shaker-tyyppejä ja miten ne vaikuttavat nauttimiimme cocktaileihin
 • Miten drinkki sekoitetaan oikeaoppisesti
 • Eri tyyppisiä baarilusikoita ja -välineitä

03-580x2402

 

Cocktailkategoriat ja -perheet


Jotta voisit täysin ymmärtää drinkkiä, sinun tulee maistaa sitä! Opi eri cocktailkategorioita ja -perheitä sekä hemmottele makunystyröitäsi tasting-sessiossa!

 • Opi ymmärtämään drinkkien historiaa, milloin ne keksittiin, reseptejä, tyypillisiä ainesosia, niiden valmistamiseen käytettäviä välineitä jne.
 • Johannes Kinchin ja Marian Beken kehittelemiä innovatiivisia twistejä klassikkodrinkkeihin
 • Maistele drinkkejä – Cocktaileja tietystä drinkkiperheestä/-kategoriasta, kuten cobbler, fizz, sour, flip sekä monia muita

04-580x2402

Tuote- ja ainesosamestarikurssi


Tietääksesi mitä cocktailin sisällä todella tapahtuu, sinun tulee ymmärtää miten se on syntynyt. Tulet oppimaan:

 • Tuotteiden alkuperän
 • Miten tietyt tuotteet muuttavat drinkkejä
 • Tuotteiden ainesosia
 • Joitakin kotitekoisia tuotteita

05-580x2402

Käytännön harjoittelu


Pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä valmistaessasi joitakin näistä mielenkiintoisista ainesosista itse. Käytännön harjoittelun kautta opit tarvittavat asiat parhaiten.

 • Valmista itse omia tuotteita, kuten pyreitä, vaahtoja, siireppeja jne.
 • Ymmärrä cocktailin laatu
 • Opi cocktailien ulkonäön tärkeys

04-580x2404

Mysteerilaatikko


Mysteerilaatikko laittaa taitosi koetukselle; sinulle annetaan laatikollinen erilaisia ainesosia, jonka jälkeen tehtävänäsi on käyttää luovuuttasi ja loihtia tasapainoinen cocktail! Mysteerilaatikko tarjoaa osallistujille mukavan haasteen, joka edellyttää nopeaa ajattelua ja cocktailtuntemuksen hyödyntämistä.

07-580x2402

Kaksipäiväisen miksologiakurssin koulukohteet:

Mitäpä jos kävisit Kaksipäiväisen miksologiakurssisi pirteässä Barcelonassa? Miltä kuulostaisi upea Amsterdam? Tai kenties Phuketin paratiisisaari? Meiltä löytyy sinulle sopiva kohde!

Alan suurimpien alkoholibrändien tukema

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

Hanki ilmainen kurssiesitteesi

Esitteesi sisältää kaiken, mitä sinun tulee tietää sinun 2-päiväisestä miksologiakurssistasi. Klikkaa alhaalta nähdäksesi online-esitteesi ja aloita miksologiamatkasi EBS:n kanssa!

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on ainut baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkea tasoinen asiakaspalvelutiimi, joka on aina valmis auttamaan sinua kysymyksissäsi sekä pohdinnoissasi. Tiimi auttaa sinua ennen kurssiasi, kurssisi aikana, sekä kurssin jälkeen. Tämä tiimi on muuttamassa elämäsi, tapaa heidät jo tänään!

Tapaa EBS CARE!

Miksi EBS

On monta perustetta miksi EBS erottuu muista baarikouluista, mutta yksi erityisimmistä syistä oppilaillemme on Matchstaff.com. Matchstaff.com on maailman suurin työnhaku sivusto, joka on erityisesti suunniteltu EBS valmistuneille oppilaille. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut! Me olemme 100 %:sti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen! Löydä sinun syysi, miksi EBS on juuri sinulle!

Lue lisää

EBS-ELÄMÄÄ

Haluatko tietää enemmän EBS:stä? Tutustu viimeisimpiin blogipostauksiin, koulu-uutisiin sekä alan trendeihin täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.