OHJAAJAKOULU

En näe Amsterdamissa ohjaajana olemista enää työnä, vaan nautintona, jota olen onnekas saadessani tehdä..” Balthazar Brey, EBS ohjaaja.


HAE OHJAAJAKOULUUN NYT!

3 viikon Ohjaaja-akatemian aikana tulet oppimaan kaikkein ammattitaitoisimmilta baarimestareilta. Ohjaaja-akatemia opettaa sinulle kuinka tulla monipuoliseksi ja älykkääksi baarimikoksi, joka omaa maailmalla arvostetut baaritaidot. Ohjaaja-akatemiaan on paikkoja rajoitetusti, jotta saat enemmän yksilöllistä opetusta.

Kun olet oppinut uudet edistyneemmät baaritaitosi, tulet oppimaan kuinka välittää tietosi eteenpäin mahdollisimman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Oli tämä sitten tuleville EBS oppilaille tai henkilökunnalle baareissa ympäri maailman. Jos tavoitteenasi on onnistua baarialan huipulla, ohjaaja-akatemia on sinua varten. EBS-ohjaajana tulet saamaan lukemattomia etuisuuksia. Kovin monessa muussa työssä et pääse matkustelemaan ympäri maailmaa, tapaamaan uusia ihmisiä ja iloitsemaan suunnattomasti nähdessäsi oppilaidesi onnistumisen kurssin aikana.

Hakeaksesi ohjaajakouluun edellytämme sinulta kolme tärkeää ominaisuutta:

 • Vähintään kolmen vuoden työkokemus baarimikkona
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
 • EBS-elämäntapa – olet ulospäinsuuntautunut, suhtaudut intohimoisesti ammattiisi ja sinulla on positiivinen asenne

YHTEENVETO OHJAAJAKOULUSTA

Nämä tiedot ja taidot tulet saamaan osallistuessasi ohjaajakouluun

 • Alan asiantuntijoiden vetämiä seminaareja
 • Useita työpajoja ja cocktailkoulutusta
 • Kurssimateriaaleja
 • Vierailu korkeatasoiseen cocktailbaariin katsomaan kaupungin parhaita baarimikkoja
 • Valmistujaisillallinen
 • EBS ohjaajakoulun diploma

Jokaisen moduulin on huolellisesti suunnitellut alan huippuosaajat, kuten Johannes Kinch, Björn Kjellberg, Tom Dyer ja Marian Beke. Nämä kaverit tietävät kaiken mitä baarityöstä tarvitsee tietää, ja he ovat kiistämättä alan parhaimmistoa. Maailmanluokan ohjaajamme päivittävät kurssin opetussuunnitelmaa jatkuvasti, jotta voisit osallistua kurssille täysin varmana siitä että tulet oppimaan alan uusimmat menetelmät, tekniikat ja cocktailit!

OHJAAJAKOULU TARJOAA SINULLE LUKEMATTOMIA MAHDOLLISUUKSIA!

Ohjaajakoulu antaa sinulle erinomaiset työllistymismahdollisuudet! Valmistuttuasi EBS ohjaajakoulusta, sinulla on mahdollisuus työskennellä missä tahansa päin maailmaa, oli työnantaja sitten EBS tai ei. Valinta on sinun!

3 syytä varata nyt

Uskotko, että sinusta olisi EBS-ohjaajaksi? Tartu tilaisuuteen ja näytä taitosi, tässä kolme syytä miksi sinun kannattaa hakea nyt!

 1. Ohjaajakoulu on ainoa kurssi, joka valmistaa sinut parhaaksi, baarista tai kohteesta riippumatta.
 2. Baarimaailman mestarit, sekä EBS:n opetushallinto ovat kehittäneet ainutlaatuisen baarimestarin käsikirjan juuri tätä kurssia varten.
 3. Kurssi järjestetään vain kerran vuodessa, mikä tekee koulusta ainutlaatuisen!
Lisätietoja Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - OHJAAJAKOULU

Opi opettamaan


Tulet oppimaan kaikki tarvittavat alan niksit noustaksesi EBS-ohjaajan tasolle

01-580x2401

Koulutustaidot


Kun hallitset EBS-ohjaajana toimimisen käytännölliset elementit, on tärkeää että opit hallitsemaan teoreettiset elementit. Auttaaksemme sinua onnistumaan teoreettisten elementtien suhteen, sinua tulevat opettamaan ainoastaan alan kokeneimmat ammattilaiset. He opettavat sinua valmistelemaan baarin, tarvittavat välineet sekä huonekalut, mikä tekee baarin pyörittämisestä tehokkaampaa. Opit hallinnoimaan oppilaitasi, välttämään tekemästä asioista liian monimutkaisia, sekä olemaan innostunut, kiehtova ja positiivinen; näistä tekijöistä muodostuu EBS:n ohjaaja.

02-580x2401

Havainnollistamistaidot


Nimensä mukaisesti, tässä moduulissa opit havainnollistamaan asioita yksilöille ja ryhmille. Opit pitämään tehokkaita PowerPoint-esityksiä, jotta oppilaasi saisivat mahdollisimman paljon tietoa. Lopuksi tulet oppimaan drinkkien esittelyä, mikä on keskeinen osa baarityötä. Huolimattomasti esitellyt drinkit tulevat näkymään tipeissäsi!

03-580x2401

SOSIAALISET TAIDOT


Kommunikaatio on keskeinen menestystekijä baarialalla; puheesi tulee olla hidasta ja selkeää, mikä on vahvan itseluottamuksen merkki. Me haluamme sinun osoittavan itseluottamusta jotta oppilaamme tuntisivat olonsa varmaksi ja positiiviseksi. Lopuksi, opetamme sinua kommunikoimaan selkeästi ja ytimekkäästi työkavereiden ja oppilaiden kanssa.

04-580x2401

Baarimestarin historia


Opi baarimestarin historiaa ja sitä miten ala sekä sen taitajat ovat muuttaneet ja kehittäneet ammattia vuosien aikana. Tulet lisäksi myös oppimaan ainesosien, tekniikoiden ja välineiden merkityksen laadukkaiden cocktailien valmistuksessa.

05-580x2401

Kieltolakia edeltävä ja kieltolain aikakausi


Kieltolaki muutti yhteiskunnan suhtautumista alkoholiin, ja sen vaikutukset ovat yhä nähtävissä. Lukuisat drinkit ja cocktailit ovat saaneet alkunsa tämän aikakauden aikana, ja pääset oppimaan niiden valmistusta sekä maistelemaan niitä! Tästä syystä kieltolain tuntemus on baarimikolle tärkeää. Aiheina on muun muassa:

 • Mitä ihmiset joivat ennen kieltolakia, sen aikana ja sen jälkeen
 • Kieltolain aikana kehitellyt cocktailit
 • Näiden cocktailien historia, milloin ne keksittiin ja kuka ne keksi

06-580x2401

Menetelmät / tekniikat ja välineet


Tietyt drinkit tulee valmistaa määrätyllä tavalla täydellisen maun varmistamiseksi, tunnetuimpia esimerkkejä tästä on James Bondin kuuluisa lause ’martini, ravistettuna, ei sekoitettuna’. Opetamme sinulle kaikki drinkkien valmistamiseen tarvitsemasi menetelmät, tekniikat ja välineet sekä niihin liittyvät ohjeistukset. Aiheina on muun muassa:

 • Miksit jotkut drinkit ravistetaan, sekoitetaan tai kieritetään
 • Mitkä menetelmät sopivat parhaiten eri drinkeille
 • Minkälaisia välineitä alalla on käytetty aikaisemmin ja minkälaisia käytetään nykyään
 • Erilaisia miksaustekniikoita
 • Drinkin ravistaminen, eri shaker-tyyppejä ja miten ne vaikuttavat nauttimiimme cocktaileihin
 • Drinkin oikeaoppisen sekoittamisen
 • Eri tyyppisiä baarilusikoita ja -välineitä

07-580x2401

Klassiset cocktailreseptit


EBS-ohjaajan tulee tuntea cocktailit ja niiden ainesosat hyvin. Tulet maistamaan 90 %:a niistä cocktaileista joita valmistat ohjaajakoulussa, ja mikä tärkeintäm niistä käydään keskustelua. Tämän ansiosta pääsemme kertomaan miksi cocktailit maistuvat siltä miltä ne maistuvat, miksi käytämme tiettyjä ainesosia jne. Muutamana esimerkkinä kurssin aikana valmistettavista cocktaileista mainittakoon Irish Fizz, Mai Tai, Sherry Cobbler ja Classic Flip.

08-580x240

Miksologiamenetelmät


Tietääksesi mitä cocktailin sisällä todella tapahtuu, sinun tulee ymmärtää miten se on syntynyt. Tulet oppimaan:

 • Tuotteiden alkuperän
 • Miten tietyt tuotteet muuttavat joitakin drinkkejä
 • Tuotteiden ainesosia
 • Joitakin kotitekoisia tuotteita

09-580x240

Jää ja jäänveisto


Jää on hyvin tärkeä osa baarityöskentelyä, joka usein jätetään huomiotta. Me opetamme sinulle miten ja milloin jäätä käytetään. Tulet oppimaan:

 • Miten voit muuttaa drinkin luonnetta jään avulla
 • Miksi on tärkeää käyttää tietyn tyyppistä ja muotoista jäätä
 • Miten muotoilla jäätä veitsellä tai jääpiikillä
 • Jään tarkoitus, haluatko drinkin kestävän pidempään, laimentaa sitä tai yksinkertaisesti tehdä siitä mahdollisimman kylmän!

10-580x240

EBS:n arvot


Hard Work, Spirit &Soul

Hard Work, Spirit & Soul on EBS:n tunnuslause, jonka mukaan kaikki työntekijämme harjoittelijoista partnereihin toimivat. EBS on kasvanut ja kehittynyt vauhdilla viimeisten 16 vuoden aikana, mutta perusarvomme ovat kuitenkin pysyneet samoina. On erittäin tärkeää, että EBS:n kouluttajat ymmärtävät ja omaksuvat arvomme, jotta he voivat innostaa oppilaitamme.

11-580x240

Alan suurimpien alkoholibrändien tukema

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

Hanki ilmainen kurssiesitteesi nyt

Esitteesi sisältää kaiken, mitä sinun tulee tietää ohjaaja-akatemiasta. Klikkaa alhaalta nähdäksesi ilmaisen online-esitteesi ja hae opiskelemaan eksklusiiviseen EBS Ohjaaja-akatemiaan nyt!

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on ainut baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkea tasoinen asiakaspalvelutiimi, joka on aina valmis auttamaan sinua kysymyksissäsi sekä pohdinnoissasi. Tiimi auttaa sinua ennen kurssiasi, kurssisi aikana, sekä kurssin jälkeen. Tämä tiimi on muuttamassa elämäsi, tapaa heidät jo tänään!

Tapaa EBS CARE!

Miksi EBS

On monta perustetta miksi EBS erottuu muista baarikouluista, mutta yksi erityisimmistä syistä oppilaillemme on Matchstaff.com. Matchstaff.com on maailman suurin työnhaku sivusto, joka on erityisesti suunniteltu EBS valmistuneille oppilaille. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut! Me olemme 100 %:sti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen! Löydä sinun syysi, miksi EBS on juuri sinulle!

Lue lisää

EBS-ELÄMÄÄ

Haluatko tietää enemmän EBS:stä? Tutustu viimeisimpiin blogipostauksiin, koulu-uutisiin sekä alan trendeihin täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.