KUUSIPÄIVÄINEN FLAIR-JATKOKURSSI

HIO FLAIR TAITOSI HUIPPUUNSA EBS:LLÄ!

Mitä kuusipäiväisellä Flair-jatkokurssilla on odotettavissa

Kuusipäiväinen flair-kurssi on suunniteltu tarjoamaan oppilaille mahdollisuuden harjoitella taitojaan aidossa baariympäristössä. Kuten sanonta kuuluu, harjoitus tekee mestarin. Jos olet käynyt EBS:n neljän viikon baarimikkokurssin, olet saavuttanut tietämyksen WFA:n (World Flair Association) keltaisella tasolla. Kuusipäiväinen flair-jatkokurssi on tästä seuraava askel. Kurssilla opetetaan WFA:n oranssin tason flairia, joka vastaa keskitason taitoja. Oranssi taso on suunnattu baarimikoille, joilla on kokemusta flairista, joten ensikertalaisilla tulee olemaan vaikeuksia elleivät he ole syntyneet flair veressään! Flair on keskeinen osa nykypäivän korkealuokkaista baarityötä sekä ylistys taidoillesi ja ammatillesi!

Kurssilla on neljä osa-aluetta jotka sinun tulee läpäistä (vapaakaato, nopeus, työ-flair sekä show-flair) saavuttaaksesi WFA:n oranssin tason. Jokainen osa-alue tulee suorittaa hyväksytysti siirtyäksesi seuraavalle.

Kuusipäiväisellä flair-jatkokurssilla sinulla on ekstraturva. Jos et nimittäin läpäise koetta ensimmäisellä yrittämällä, saat toisen yrityskerran ILMAISEKSI. Kyse saattaa olla vain hermoista, ja tässä tapauksessa voit yrittää koetta uudelleen samana päivänä. Muutoin voit ottaa lisäaikaa harjoitteluun ja suorittaa kokeen myöhemmin uudelleen joko samassa kohteessa tai jossain toisessa kohteessa missä päin maailmaa tahansa.

Mitä kuusipäiväinen edistyneiden flair-kurssi voi sinulle antaa?

Kuusipäiväisen flair-kurssin jälkeen ansioluettelosi tulee erottumaan muiden joukosta. Sinun edistyneet baarimikon taitosi tulevat antamaan sinulle varaslähdön muihin työnhakijoihin nähden. Oranssin tason omatessasi sinun on mahdollisuudet jatkaa flairin maailmassa ja valmistaa itsesi WFA vihreälle tasolle!

3 syytä varata nyt

Flair baarimikkoilussa on kyse baarivälineiden ja pullojen hyödyntämisestä tehdäksesi vaikutuksen asiakkaisiisi heidän drinkkejään valmistaessa. Se on äärimmäistä showmanshippiä baaritiskin takana, ja nykyään erittäin kysytty taito kaikkialla maailmassa. Tässä kolme syytä osallistua kurssille!

 1. Kuusipäiväisellä flair-jatkokurssilla saat runsaasti käytännön harjoitusta jotta pääsisit hiomaan liikkeesi huippuunsa!
 2. Opi 20 erilaista WFA:n flair-liikettä, 10 työliikettä ja 10 showliikettä
 3. Opi yhdeltä Britannian kolmesta parhaasta flair-baarimikosta tai yhdeltä Espanjan kolmesta parhaasta!
Lisätietoja Varaa nyt

ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - KUUSIPÄIVÄINEN FLAIR-JATKOKURSSI

Johdatus flairiin


Tämä on johdatus flair baarimikkoiluun ja sen lyhytaikaiseen historiaan. Sanomme ’lyhytaikaiseen’ sillä flair on ollut osa baarikulttuuria vasta 80-luvulta lähtien. Johdatuksessa käydään läpi flairin turvallisuutta, sillä pullojen pyörittely, heittely ja kiinniottaminen voi luonnollisesti olla vaarallista; seuraamalla yksinkertaisia turvaohjeita kaikki tulee kuitenkin sujumaan hyvin! Tämän jälkeen käsittelemme kahta eri flair-tyyppiä, työ-flairia ja show-flairia sekä niiden eroja.

01-580x2404

Vapaakaato


Kurssin ensimmäinen käytännön osio on yksinkertainen, tehtävänäsi on kaataa shotti sekä tuplashotti käyttäen sekä vasenta että oikeaa kättäsi. Älä huolehdi, sinun ei tarvitse pomputtaa tai heittää shotteja, voit kaataa ne erikseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa flair-maailma mieleesi.

02-580x2404

Nopeusosio


Kuten nimikin viittaa, tässä osiossa nopeus on valttia! Tehtävänäsi on valmistaa sekä sea breeze että mojito 50 sekunnissa. Haaste on siinä, että sinun tulee tehdä ne täydellisesti! Tämä tarkoittaa sitä, että et saa unohtaa ainesosia ja drinkkien tulee olla samanlaisia kuin baariympäristössä valmistetut.

03-580x2404

Työ-flair


Nyt on aika nostaa vaihdetta. Sinulla on kaksi minuuttia aikaa valmistaa mojito ja sea breeze, samalla yhdistäen rutiiniisi 10 WFA:n oranssin tason liikettä! 10 oranssin tason liikettä ovat seuraavat:

 • Arm Stall
 • Switch
 • Reverse Swipe
 • Flat to Front
 • Snatch to Back
 • Roll to Switch
 • Neck Pour
 • Tin Release
 • Lampshade
 • Roll to Pour

04-580x2404

Show-flair


Tämä on tilaisuutesi todistaa olevasi flair baarimikkoilun Cristiano Ronaldo näyttämällä mahdollisimman paljon osaamistasi! Sinun tulee suorittaa 10 oranssin tason show-liikettä 1 minuutin ja 30 sekuntin aikana. Tässä vaiheessa kurssia sinun ei tarvitse tehdä drinkkejä, vaan tämä on sinun tilaisuutesi loistaa ja päästä näyttämään taitosi baaritiskin takana. Show-flair -liikkeet ovat seuraavat:

 • Over to Stall
 • Back to Front Nest
 • Gun Slings
 • 900 to Reverse Beer Grab
 • Helicopter on the Tin
 • 720 to Pour
 • 2 Bottle Flash
 • 2 Bottle Multiplex
 • Multiplex Nest
 • Flick to Tap

05-580x2404

Koe


Tämä on Kuusipäiväisen flair-jatkokurssin viimeinen vaihe, jossa pääset soveltamaan kaikkea oppimaasi käytännössä. Kurssin läpäisevät ainoastaan taitavat flair-baarimikot; tästä johtuen, hyväksytyn suoritukset vähimmäisvaatimukset ovat korkeat! Älä kuitenkin turhana huolehdi, kokeen läpäiseminen on loppujen lopuksi yksinkertaista: valmistaudu hyvin, keskity liikkeisiisi, ja ennen kaikkea, nauti flairista!

06-580x2404

Flair-metsästystä ympäri kaupunkia!


Yhtenä päivänä kurssin aikana viemme sinut kiertämään kaupunkia, etsien moderneja ja mielenkiintoisia flair-baareja. 07-580x2404

SINUN 6-PÄIVÄISEN FLAIR-JATKOKURSSIN KOHDEVALIKOIMA:

6-Päiväinen Flair-jatkokurssi on tällä hetkellä saatavilla Lontoon, Milanon sekä Las Vegasin kouluissa. Nämä kaikki kaupungit ovat flairkulttuurin voimapesiä, joissa tulet näkemään alan johtavia baareja sekä hankkimaan inspiraatiota flair-urallesi. Kuka tietää – se voit olla juuri sinä, joka häikäisee asiakkaansa uskomattomilla flair-taidoillaan lähitulevaisuudessa!

Alan suurimpien alkoholibrändien tukema

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen oppilaidemme huikeasta ammattitasosta. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

Hanki ilmainen kurssiesitteesi

Esitteemme kattaa kaiken Kuusipäiväiseen flair-jatkokurssiin liittyvän. Lataa se nyt ja jatka matkaasi huipulle EBS:n kanssa!

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on ainut baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkea tasoinen asiakaspalvelutiimi, joka on aina valmis auttamaan sinua kysymyksissäsi sekä pohdinnoissasi. Tiimi auttaa sinua ennen kurssiasi, kurssisi aikana, sekä kurssin jälkeen. Tämä tiimi on muuttamassa elämäsi, tapaa heidät jo tänään!

Tapaa EBS CARE!

Miksi EBS

On monta perustetta miksi EBS erottuu muista baarikouluista, mutta yksi erityisimmistä syistä oppilaillemme on Matchstaff.com. Matchstaff.com on maailman suurin työnhaku sivusto, joka on erityisesti suunniteltu EBS valmistuneille oppilaille. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut! Me olemme 100 %:sti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen! Löydä sinun syysi, miksi EBS on juuri sinulle!

Lue lisää

EBS-ELÄMÄÄ

Haluatko tietää enemmän EBS:stä? Tutustu viimeisimpiin blogipostauksiin, koulu-uutisiin sekä alan trendeihin täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.