Kansainvälinen baarimikkokoulutus (4 viikkoa)

Ryhdy cocktailbaarimikoksi ja koe ainutlaatuinen elämys!

Jos haluat rakentaa jännittävän uran, tienata rahaa makustellessasi maailmalla tai kokea ainutlaatuisen elämyksen, kansainvälinen baarimikkokoulutuksemme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi – ja samalla pääset myös pitämään hauskaa:

 • Saat 6 kuukauden cocktailbaarissa työskentelyä vastaavan kokemuksen
 • Tutustut elinikäisiin ystäviin ja saat upeita muistoja
 • Saat kansainvälisesti arvostetun todistuksen maailmaan johtavasta baarikoulusta
 • Voit etsiä työmahdollisuuksia EBS MatchStaff -työnhakusivustoltamme

 

MITÄ VOIT ODOTTAA KANSAINVÄLISELTÄ BAARIMIKKOKOULUTUKSELTA

EBS:n päätavoitteena on tarjota sinulle parasta mahdollista baarikoulutusta. Kansainvälisen baarialan eliitin kehittämässä kansainvälisessä baarimikkokoulutuksessa kehityt lyhyessä ajassa itsevarmaksi ammattibaarimikoksi.

Sen lisäksi, että opit baarimikon työn salat, pääset tapaamaan uusia ihmisiä ja pitämään hauskaa. Opit monipuoliset taidot, joiden ansiosta edistät uramahdollisuuksiasi ja pystyt kohtaamaan eteesi tulevat haasteet itsevarmalla otteella.

Löydä töitä helposti

EBS:llä on yli 20 vuoden kokemus alalta, yli 50 000 tyytyväistä oppilasta ja yli 25 koulukohdetta, sekä se tunnetaan maailman suurimpana ja arvostetuimpana baarikouluna.

Kurssin lopuksi saat kansainvälisesti arvostetun todistuksen, jonka avulla voit osoittaa taitosi työnantajille. Saat lisäksi käyttöösi EBS MatchStaff -työnhakusivustomme, joka yhdistää EBS:n kursseilta valmistuneet ja ravintola- ja matkailualan huippukohteet ympäri maailmaa, joten työn löytäminen on helppoa.

Käytännönharjoittelua aidossa baariympäristössä

EBS:n kursseilla et istuskele pöydän ääressä opiskelemassa cocktailreseptejä vaan valmistat drinkkejä huippuluokan baaripisteissämme ja opettelet vapaakaato- ja flair-tekniikoita sekä kiireisen baarin hoitoa. Luomassamme aidossa baariympäristössä musiikki soi ja tilauksia virtaa, joten saat erinomaiset valmiudet työskentelyyn baaritiskin takana ja hauskanpidontäyteisen uran luomiseen ravintola- ja matkailualalla.

Luo elinikäisiä ystävyyssuhteita

Sinulla on mahdollisuus tutustua upeisiin ihmisiin kaikkialta maailmasta ja heittäytyä uusiin seikkailuihin. Saatat tulla EBS:n kurssille yksin, mutta lähdet uusia ystäviä ja elinikäisiä muistoja rikkaampana. Järjestämme erilaisia päiväretkiä, viikonloppuaktiviteetteja ja juhlia, jotta sinulla olisi mahdollisimman hauskaa.

Näe maailmaa

Vankat baarimikon taidot avaavat sinulle oven uusien kokemusten ja mahdollisuuksien maailmaan. Baarimikkona voit lähteä reissun päälle ja löytää töitä heti, mikä ei monessakaan ammatissa olisi mahdollista.

Jo yli 50,000 kurssiltavalmistunutta oppilasta

Kokemukseni EBS:n kurssilla oli yksi elämäni parhaista, ja se on muuttanut minut iäksi. Minusta kehkeytyi huippubaarimikko, ja sain elinikäisiä ystäviä. Voisin suositella kurssia kenelle tahansa koska tahansa. EBS-perhe on tukenasi koko loppuelämäsi.--Luke Smith


ALAN SUURIMPIEN ALKOHOLIBRÄNDIEN TUKEMA

Monet alan parhaista alkoholibrändeistä näkevät meidät maailman johtavana baarikouluna, johtuen siitä erinomaisuuden asteesta jonka olemme saaneet aikaan oppilaissamme. Tästä syystä olemme saaneet tueksemme monia alan suurimmista nimistä, mikä tarkoittaa sitä että et saa ainoastaan maailmanluokan koulutusta, vaan tulet myös työskentelemään maailmanluokan raaka-aineiden kanssa.

EBS Brändikumppanit

SUKELLA SISÄÄN BAARI KOULUTUKSEESI TÄNÄÄN

Ota mukava asento, rentoudu ja kurkista mitä Neljän viikon kansainväliseltä baarimikon koulutukselta on odotettavissa. Oletko valmis muuttamaan elämäsi? Paina play…

KURSSIN OPETUSSUUNNITELMA - Kansainvälinen baarimikkokoulutus (4 viikkoa)

Käytännön baariharjoittelu


Kuten sanonta kuuluu, harjoitus tekee mestarin. Käytämme tekemällä oppii -metodia, joten tunnet olosi kotoisaksi baaritiskin takana alta aikayksikön.

 • Drinkkien valmistusta
 • Maistelutilaisuuksia
 • Täydennyskoulutusta
 • Craft flair -opetusta
 • Vapaakatoa

01-580x240

Cocktailien valmistus


Opetamme sinulle täydellisen cocktailin luomiseen tarvittavat perustaidot. Koulutuksemme aikana opit valmistamaan yli 65 kansainvälistä cocktailia, joihin lukeutuvat mojito, mai tai, bloody mary, espressomartini ja monet muut. Miksologia-aiheisissa workshopeissamme ja jännittävässä cocktailkisassamme pääset suunnittelemaan myös oman ainutlaatuisen cocktailisi. Cocktailtestejä tehdään päivittäin, ja sinulla on runsaasti mahdollisuuksia harjoitella (ja maistella!) erilaisia cocktaileja.

03-580x240

Tekniikat ja välineet


Pääset pitämään hauskaa oppiessasi baarimikon perustekniikoita, kuten rakentaminen, sekoitus, ravistus, siivilöinti, rollaus, kerrostus ja murskaus. Tutustut myös baarivälineisiin ja opit käyttämään oikeanlaisia laseja, erilaisia jäätyyppejä, ravistimia, siivilöitä ja muita työkaluja.

02-580x240

Alkoholitietämys


Tee vaikutus asiakkaisiisi laajalla alkoholitietämykselläsi, joka kattaa muun muassa vodkan, ginin rommin, tequilan ja viskin. Saat tietoa erilaisista alkoholijuomista ja likööreistä niiden historiasta lähtien kattaen myös muun muassa tuotannon ja maustamisen.

05-580x240

Baarimikon rooli


Baarimikon työ on paljon muutakin kuin drinkkien valmistusta. Siinä vaaditaan monipuolisesti erilaisia taitoja. Sinulla täytyy olla erinomaiset sosiaaliset taidot, teknistä asiantuntemusta sekä valmiudet tehdä monia asioita samanaikaisesti ja työskennellä paineen alla. Me annamme sinulle selkeän käsityksen baarimikon roolista ja kaikki mahdollisuudet parhaaseen suoritukseen.

 • Baarimikon velvollisuudet
 • Palveluosaaminen
 • Yksilöllinen suoriutuminen ja tiimityö
 • Esillepano ja hygienia
 • Avaamis- ja sulkemiskäytännöt

Valitse sinulle täydellinen kurssikohde yli 25 eri koulusta

KANSAINVÄLINEN BAARIMIKKOKOULUTUS – KOHTEET:

Voit valita kurssin jännittävistä uusista kohteista kuten Phuketista, Sydneystä tai Kapkaupungista tai lähteä seikkailemaan lähemmäs kotia tunnettuihin cocktailpääkaupunkeihin Lontooseen tai Dubliniin. Minkä tahansa kohteen valitset, koulutuksemme on samojen korkeiden standardien mukaista. Kullakin koululla on jotain erityistä tarjottavanaan, ja järjestämme runsaasti hauskoja tapahtumia varmistaaksemme, että saat kaiken irti ajasta kanssamme, minkä tahansa kohteen valitsetkin.

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.