Scotch Whisky -tutkimusretki

Ainutlaatuinen tilaisuus majoittua maailman parhaimpiin lukeutuvassa tislaamossa ja oppia perinteisiä tuotantomenetelmiä.

EBS tekee yhteistyötä maailman palkituimman mallasviskin valmistajan kanssa voidakseen tarjota viskin ystäville ja kokeneille baarimikoille ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan kokemuksen Skotlannin Speysiden sydämessä. Käytännön koulutuksen perheomisteisessa Glenfiddichin tislaamossa mahdollistaa William Grant & Sonsin ja EBS:n kumppanuusyhteistyö.

Glenfiddichin tislaamo sijaitsee maailman viskipääkaupungiksi julistautuneessa Dufftownissa, jossa toimii peräti 6 tislaamoa. Määrä on vaikuttava ottaen huomioon, että väkiluku on 1 600. William Grant & Sons:in laitoksissa Dufftown:issa käydään läpi kaikki viskin tuotantovaiheet viljasta valmiiseen tuotteeseen. Ohra kasvatetaan ja kerätään paikan päällä omilta pelloilta, minkä jälkeen se mallastetaan käyttämällä perinteisiä lattiamallastustekniikoita. Vierre käytetään ja tislataan sitten perinteisissä kuparipannuissa. Ikääntymistä varten paikan päällä on noin miljoona tammitynnyriä.

Yritys valmistaa itse myös tynnyrinsä, ja neljän päivän aikana pääset tutustumaan kaikkiin viskin tuotannon vaiheisiin käytännön harjoittelussa alan sydämessä. Pääset tutustumaan tähän uskomattomaan tuotantotapaan katselemalla, koskemalla ja maistamalla, ja lähtiessäsi olet oppinut tiedot, jotka ovat aiemmin olleet vain Glenfiddichin VIP-kutsuvieraiden saatavilla. Jos olet kiinnostunut skotlantilaisesta viskistä, et voi tehdä parempaa valintaa kuin EBS:n Scotch Whisky Expedition -tutkimusretki Speysidessä, jonka ympäristössä on noin 50 tislaamoa.

Majoitu paikan päällä Glenfiddichin tislaamossa

Tällä ainutlaatuisella tutustumisretkellä osallistujat majoittuvat paikan päällä yksityisissä huoneissa tislaamon mökeissä. Täysin ainutlaatuisen tilaisuuden mahdollistaa vain kumppanuusyhteistyömme Glenfiddichin kanssa, sillä tislaamon alueen huoneet eivät ole yleisessä majoituskäytössä. Tislaamon alueella majoittuessasi aikaa ei mene hukkaan sekuntiakaan vaan pääset uppoutumaan viskintuotannon maailmaan aamusta iltaan. Osan aterioista valmistavat tislaamon taitavat kokit, ja kaikissa mökeissä on hyvin varustettu keittiö.

Maltaista olueksi

Sinua ympäröivät Glenfiddichin ohrapellot, ja vuodenajasta riippuen meneillään saattaa olla kylvö-, kasvu- tai sadonkorjuukausi. Pääset itse mallastamaan viljaa ja näkemään, kuinka tärkkelys muutetaan sokeriksi idätysprosessissa. Opit mittaamaan satoisuutta ja painovoimaa, testaamaan murenevuutta ja tarkistamaan hiivan elinkelpoisuuden. Käytä haju- ja makuaistiasi apuna mallastus-, mäskäys- ja käymisvaiheisiin tutustumisessa.

Tislaamo

Astu toiminnassa olevan tislaamon kulissien taakse ja tapaa myös alalla pisimpään työskennellyt kupariseppä! Pääset tislaamaan itse pienen erän, tarkistamaan kuparin halkeamia, mittaamaan kuparin paksuutta ja siemailemaan raakaa viskiä suoraan tislauspannusta ja opit, kuinka paljon työtä kukin sato vaatii mestaritislaajilta.

Tynnyrit ja niiden valmistus

Kurkista sinne, mihin yleisöllä ei tavallisesti ole asiaa! Tutki erilaisia varastoja, ihmettele ainutlaatuista Solera VAT -sammiota varastossa nro 8 ja maista viskiä suoraan tynnyristä.

Ota paikan päällä tapahtuvasta tynnyrinvalmistuksesta kaikki irti ja kokeile omia kykyjäsi lajissa apunasi alan mestarit, joilla on vuosikymmenten kokemus. Tuottajille puu on erittäin vakava asia, koska sillä on niin suuri vaikutus viskin lopulliseen makuun. Näe, koe ja opi, miten puun tyyppi ja alkuperä, hiillytysaste, ikääntymisaika ja viimeistelytyyppi määräytyvät.

Hienoja maistiaisia ja blandausta

Kehitä makuaistiasi asiantuntevien viskinmaistajien seurassa eksklusiivisissa maistelutilaisuuksissa. Oletpa sitten kokenut maistaja tai vasta aloittelemassa, erityispiirteiden tunnistaminen ja makusanaston laajentaminen ovat avainasemassa, kun haluat lisätä viskinautintoa ja viskitietouttasi.

Tutkimusretken aikana pääset maistamaan viskejä, joita et taatusti ole ennen maistanut. Jokainen kurssi on erilainen, mutta saat todennäköisesti kokeilla viskejä kaikissa muodoissa. Voit maistaa raakaa alkoholijuomaa, viskejä pullottamattomista tynnyreistä, eri ikäisiä ja eri tavoin viimeisteltyjä viskejä sekä myös EBS:n omaa Glenfiddich Gallery -pullotusta. Lopuksi voit blandata oman viskin ja saat mukaasi näytepullon sitä!

Opi asiantuntijoilta

EBS tekee yhteistyötä William Grant & Sonsin kanssa tarjotakseen todella ainutlaatuisen räätälöidyn elämyksen viskin ystäville ja alaan intohimoisesti suhtautuville baarimikoille. Meillä on pitkä kokemus käytännön koulutuksesta, ja Glenfiddichin tislaamo valittiin kumppaniksi tähän erityiseen yhteistyöhön, koska se tarjoaa yhdessä paikassa kaikkea, mitä toivoa saattaa. Sen lisäksi, että pääset yleisöltä suljetuille alueille, saat ohjausta ammattilaisilta, joilla on vuosikymmenten kokemus. Jos rakastat skotlantilaista viskiä, täällä olet todellakin toiminnan ytimessä!

Mitä ainutlaatuiseen tutkimusretkeen sisältyy?

  • 5 yötä yksityisessä huoneessa tislaamon tontilla sijaitsevissa mökeissä
  • 4 buffet lounasta
  • 1 gaalaillallinen: 3 ruokalajin illallinen, 4 cocktailia ja erityinen drinkki
  • 8 kahvi/tee taukoa
  • Näytekappale skottiviskiä, jonka olet sekoittanut itse
  • Opi uusi tapa nauttia viskiä ammattilaisten pitämissä maistiaisissa
  • Syvennä ymmärrystäsi viskin valmistuksesta

3 syytä varata heti

Haluatko hyödyntää tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden majoittua toimivassa Glenfiddichin tislaamossa ja oppia kaikki tuotantovaiheet? Tässä on kolme syytä varata Scotch Whisky -tutkimusretki nyt:

  1. Majoitu paikan päällä Glenfiddichin tislaamossa, joka ei ole avoinna yleisölle.
  2. Tutustu katselemalla, haistelemalla ja maistelemalla viskin tuotannon kaikkiin vaiheisiin aina sadonkorjuusta valmiiseen tuotteeseen.
  3. Blandaa oma viskisi ja tutustu omakohtaisesti kuparikattiloiden ja tynnyreiden saloihin.
Lisätietoja Varaa nyt

Hanki ilmainen kurssiesitteesi

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on maailman ainoa baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutiimi valmiina auttamaan sinua kysymystesi kanssa. Tiimi on apunasi ennen kurssiasi, sen aikana ja sen jälkeen. Tapaa ihmiset jotka voivat muuttaa elämäsi tänään!

TAPAA EBS CARE

MIKSI EBS

EBS erottuu muista baarikouluista monesta syystä, mutta yksi joka on erityisesti oppilaidemme mieleen, on MatchStaff.com. MatchStaff.com on maailman suurin, yksinomaan EBS:n oppilaille tarkoitettu työnhakusivusto. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut, ja olemme sataprosenttisesti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen.

LUE LISÄÄ

EBS-ELÄMÄÄ

Tutustu EBS-elämään ennen kurssisi aloittamista. Tsekkaa viimeisimmät blogipostaukset, koulu-uutiset a alan trendit täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.