Tequila & Mezcal -tutkimusretki

Autenttinen ja käytännönläheinen tutkimusretki, jolla tutustutaan agaavepeltoihin sekä useisiin tequila- ja mezcal-tislaamoihin.

Tule kanssamme Meksikoon ja koe elämäsi seikkailu! Teemme yhteistyötä Euroopan arvostetuimman tequilamestarin Björn Kjellbergin sekä paikallisen tuottajatiimin, baarimikkojen ja agaaven ystävien kanssa voidaksemme tarjota ainutlaatuisen kokemuksen agaaven maailmaan. Pääset tutustumaan käytännönläheisellä tavalla syvälle tequilan, mezcalin ja agaaven saloihin ja nauttimaan Meksikon rikkaasta kulttuurista.

Tequila, Jalisco

Tutkimusretki kestää 10 päivää, ja se aloitetaan Jaliscon osavaltiosta, joka on tequilan alkuperämaan sydän ja josta löytyy myös Tequilan kaupunki. Tavattuasi muut matkustajat pääset näkemään, kuinka suuret tuottajat kuten Sauza ja pienet tuottajat kuten Don Fulano hoitavat tuotannon eri vaiheet. Pääset ihmettelemään siniagaavepeltoja ja myös sadonkorjuuta, jos ajoitus on oikea. Seuraa sitten, miten agaave käy läpi keittämis-, käymis-, tislaus- ja ikääntymisprosessit. Lopuksi pääset maistamaan lopputuotetta tuoreimmillaan.

Jos olet vielä janoinen (ja tietysti olet), voit sammuttaa janosi La Capilla -baarissa Batangan syntykodissa. Se on yksi Tequilan vanhimmista baareista, ja sen perustajan Don Javierin henki on siellä aina läsnä. Baari on mainittu World’s 50 Best Bars -listauksessa Latinalaisen Amerikan parhaana baarina, ja voit uskoa, että maine on hyvin ansaittu!

Opit myös, miten CRT (Consejo Regulador del Tequila) toimii hallinnoidakseen ja suojellakseen tequilaa. Saat tietoa alan haasteista ja tulevaisuudesta niiltä, jotka tuntevat sen paremmin kuin kukaan.

Los Altos ja Mascota, Jalisco

Kun suuntaat Jaliscon ylängöille tutustumaan tunnettuihin tuotemerkkeihin, kuten Olmeca, Cabeza ja Calle 23, huomaat miten erilaisia ja silti upeita ne voivat olla. Vietä päivä ja yö Jaliscon Mascotassa ja tutustu ikivanhaan ja kauan unohduksissa olleeseen agaaveviinaan raicillaan. Pienessä maaseutukaupungissa käsityöammatti on arvossaan, ja aitous maistuu myös tässä alkoholijuomassa. Tämä ei ole lupaus, mutta saatat saada tilaisuuden myös osallistua agaavesadon keräämiseen. Vain agaaven jumalatar Mayahuel voi päättää, milloin sadonkorjuun aika koittaa, joten me kuolevaiset voimme vain toivoa ja odottaa.

Oaxaca

Mezcalin ystäville ja niille, jotka haluavat poiketa reitiltä ja kurkata kulissien taakse, on myös luvassa ohjelmaa – ja millaista! Vieraile perhetiloilla, jotka tuottavat mezcalin valmistuksessa käytettävää villiä agaavea yllättävän pienimuotoisesti ja perinteisin menetelmin. Nämä ovat sellaisia kohteita, joista tavallisen turistin on vaikeaa saada tietoa. Björn on työskennellyt vuosia ja tehnyt kymmeniä matkoja Meksikoon luodakseen suhteita ja edistääkseen tätä pienimuotoista perheyrittäjyyttä. Näe perinteisimmät tuotantotekniikat ja maista juomaa tuoreimmillaan ja raaimmillaan; tämän voit kokea vain Meksikossa.

Meksikolainen kulttuuri

Jotta pääset tutustumaan todelliseen Meksikoon, sinun täytyy tietää, minne mennä ja kenen puoleen kääntyä; meillä on onneksi homma hallussa sen suhteen. Vierailemalla perinteisissä pulqueria- ja cantina-baareissa maistelemassa tuoretta pulqueta pääset suoraan asian ytimeen. Coliseo de Lucha Libre -areenalla voit seurata Meksikon tunnetuimpiin perinteisiin kuuluvaa meksikolaista painia. Maailman suurimman puun El Árbol del Tulen varjossa voit puolestaan nauttia meksikolaista kaakaota kaikessa rauhassa.

Mitä tutkimusretkeen sisältyy?

Olemme yrittäneet sisällyttää retkeen niin paljon kuin mahdollista tehdäksemme siitä mahdollisimman helppoa ja hauskaa sinulle ja muille osallistujille. Sinun tehtävänäsi on järjestää itsesi Guadalajaraan, ja me hoidamme lähes kaiken muun kuten:

  • Lukuisat tequila-, mezcal- ja raicilla-tislaamoon Jaliscossa ja Oaxacassa. Esimerkkejä: Olmeca, Cabeza ja Calle 23 (Los Altos), Sauza, Fortaleza, Arette and Don Fulano (Tequila), La Venenosa (Mascota), Bruxo (Oaxaca)
  • Majoitus 11 yöksi.
  • Kotimaan kuljetus kuten minibussikuljetukset ja lennot Oaxacaan ja Oaxacasta
  • Aamiainen ja illallinen joka päivä
  • Kokeneen ja asiantuntevan oppaan palvelut päivittäin ja erityislupa kaikkien tuottajien tiloihin pääsemiseksi

Muistettavaa

Vuodenajat vaihtuvat ja 90-vuotiaat baarimikot pitävät silloin tällöin vapaapäiviä, joten meidän täytyy joustaa aikataulumme suhteen ajoittain. Osa edellä kuvatuista tapahtumista on riippuvaisia säästä, ajoituksesta ja muusta saatavuudesta. Vaikka emme voi luvata jokaisen kohdan toteutumista, voimme taata, että opit enemmän kuin katsomalla miljoona YouTube-videota ja että luvassa on ainutlaatuinen elämys samanmielisten matkakumppaneiden kanssa.

Tutkimusretkelle mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täyttyvät varmasti nopeasti. Onnekkaat matkaajat pääsevät oppimaan uskomattoman paljon, kokemaan autenttisia elämyksiä, tutustumaan kiehtovaan kulttuuriin ja hankkimaan unohtumattomia muistoja. Tämä tutkimusretki on vailla vertaa ja sopii täydellisesti kaikille, jotka rakastavat agaavea ja uusia kokemuksia.

3 syytä varata nyt

Haluaisitko lähteä ainutlaatuiselle tutkimusretkelle Meksikoon ja päästä tutustumaan kaikkeen, mikä liittyy tequilaan, mezcaliin ja agaaveen? Tässä on kolme syytä varata Tequila & Mezcal -tutkimusretki nyt:

  1. Pääset tutustumaan paikalliseen tuotantoon tavalla, joka on mahdollista vain tutkimusretkellämme.
  2. Pääset tutustumaan kaikkiin agaaven tuotannon vaiheisiin aina sadonkorjuusta valmiiseen tuotteeseen asti.
  3. Pääset maistelemaan tequila- ja mezcal-juomia eri tuotantovaiheiden aikana.
Varaa nyt

Hanki ilmainen kurssiesitteesi

Etsi listalta syöttämällä maan nimi tai syötä valitun maan suuntanumero

EBS CARE

EBS on maailman ainoa baarikoulu, jolla on maailmanlaajuinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutiimi valmiina auttamaan sinua kysymystesi kanssa. Tiimi on apunasi ennen kurssiasi, sen aikana ja sen jälkeen. Tapaa ihmiset jotka voivat muuttaa elämäsi tänään!

TAPAA EBS CARE

MIKSI EBS

EBS erottuu muista baarikouluista monesta syystä, mutta yksi joka on erityisesti oppilaidemme mieleen, on MatchStaff.com. MatchStaff.com on maailman suurin, yksinomaan EBS:n oppilaille tarkoitettu työnhakusivusto. Uskomme, että ansaitset elämäntyylin jota varten olet ahkeroinut, ja olemme sataprosenttisesti sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen.

LUE LISÄÄ

EBS-ELÄMÄÄ

Tutustu EBS-elämään ennen kurssisi aloittamista. Tsekkaa viimeisimmät blogipostaukset, koulu-uutiset a alan trendit täällä. Nauti!

EBS:N SOSIAALINEN VERKOSTO

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla siitä, mitä oppilaille sekä baarikouluille kuuluu.