10 syytä valita EBS

European Bartender Schoolin koulutus tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän ensiluokkaista baarityöskentelyä sekä elämän mullistavan kokemuksen! Olemme keränneet 10 syytä koulumme valitsemiseen.

1. Maailman kehittynein baarimikkokoulutus

Tarjoamme alan kattavimman ammattibaarimikon koulutuksen. Kansainvälisellä baarimikkokoulutuksella saat 100 tuntia ohjattua opetusta ja pääset päivittäin harjoittelemaan oikean baaritiskin taakse.

 


2. Valitse maailman laajimmasta kansainvälisten baarikoulujen valikoimasta

Meillä on yli 25 koulua ympäri maailmaa, ja olemme maailman suurin baarikoulu. Meillä on kouluja trooppisissa rantaparatiiseissa, suurkaupungeissa ja myös lumisissa hiihtokeskuksissa.

 

3. EBS MatchStaff auttaa työnhaussa 100 %:n varmuudella

EBS MatchStaff on työnhakusivusto, joka on ilmainen ja tarkoitettu ainoastaan EBS-kurssin suorittaneille. Kun olet valmistunut EBS-kurssilta, voit etsiä työpaikkoja uskomattomista kohteista ympäri maailmaa.

 

4. Voit maksaa osamaksulla 3 erässä

Varmista kurssipaikkasi nyt ja maksa helposti 3 erässä. Sijoitus tulevaisuuteesi ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista ja edullista.

 


Onnistunut baarimikon urasi alkaa tästä

  • 100 tuntia ohjattua opetusta
  • 3 tai 4 viikon kurssi
  • Ilmaista apua työnhakuun EBS MatchStaffista

Varaa nyt

5. Saat maailmanlaajuisesti tunnetun todistuksen

EBS-kurssin suorittaneena olet automaattisesti kilpailijoitasi edellä. Baarit, tapahtumapaikat ja alkoholijuomamerkit ympäri maailmaa pitävät koulutustamme tasokkaimpana ja haluavat palkata EBS-kurssin suorittaneita.

 

6. Matkaile ja tee töitä kurssin jälkeen

EBS-baarimikkona voit matkustella ja työskennellä ympäri maailmaa. Uusien taitojesi avulla voit rahoittaa tulevien vuosien ulkomaanmatkojasi. Aloita valitsemalla kohde, josta matkasi alkaa.

 

7. Suorita kurssisi suomeksi

Tarjoamme kansainvälistä baarimikkokoulutusta mahdollisimman monilla kielillä. Otathan yhteyttä kansainvälisiin kurssiavustajiimme, jos haluat suorittaa kurssisi suomeksi

 

8. Koulutustakuumme ja peruutusturvamme ansiosta voit elää huoletta

Peruutusturvamme ansiosta voit vaihtaa kurssin ajankohtaa ja kohdetta tai saada hyvityksen odottamattomien olosuhteiden aiheuttamasta peruutuksesta. Voit hankkia myös EBS:n koulutustakuun. Se toimii ikään kuin varasuunnitelmana, jos hermoilet kokeiden aikana! Kurssiavustajalta voit kysyä lisätietoja molemmista palveluista.

 

9. Luota meihin – niin tekevät myös suurimmat juomamerkit

Suurimmat alkoholijuomamerkit ovat EBS:n tukijoita kansainvälisesti arvostetun tasokkaan koulutuksemme ja opiskelijoidemme tyytyväisyyden vuoksi.

 

Lue lisää yhteistyökumppaneistamme

10. Seuraa 50 000 opiskelijan jalanjälkiä

Kuten muutkin EBS:n opiskelijat saat kurssilta baarimikon ammattitaidon, kultaisia muistoja ja kansainvälisiä ystäviä eliniäksi.

 

Valmiina ainutlaatuiseen kokemukseen?

Kaikki alkaa Kansainvälisestä Baarimikkokoulutuksestamme.

Varaa nyt