Yhteistyökumppanit & Suositukset

Luo 7 000 tuotemerkkiedustajaa joka vuosi!

EBS on maailman suurin baarimikkoinstituutio, joka toimii aktiivisesti neljällä eri maanosalla. Ja EBS-sertifioitujen opiskelijoiden työskennellessä korkealuokkaisissa kohteissa, myös sinun alueellasi, EBS:n kanssa yhteistyöhön liittyminen tarkoittaa yli 7 000 tuotemerkkisi edustajan luomista vuosittain.

 

Tule osaksi EBS:n kurssimateriaalia

EBS opettaa ekslusiivisesta 250-sivuisesta oppaasta, joka käy läpi baarityöskentelyn historian, työkalut, tekniikat, laajan valikoiman reseptejä ja mittavan osan yhteistyökumppaneistamme, heidän omista drinkeistään sekä lista heidän sakottamistaan cocktaileista.

 

Läpi 4 viikon opetusohjelmamme, jonka ovat laatineet jotkut maailman parhaista baarimikoista, EBS-opiskelijat koulutetaan sinun tuotteellasi, sen vivahteilla, maulla ja historialla. Me suosittelemme yhteistyökumppaneitamme lisäämään tähän suhteeseen myös tehdaskierroksia tai teidän spesialistienne pitämiä seminaareja.

”European Bartender Schoolin kanssa työskenteleminen nostaa meidät asemaan, missä voimme antaa seuraavan sukupolven baarimikkojen kokea juuri kuinka hyvä tuote Tullamore on sekä sekoittamiseen, että suorana nauttimiseen.”

Tuotepäällikkö Tullamore D.E.W

Tuotekoulutusta kaikkein parhailta

Tarvitsetpa säännöllistä tuotekoulutusta henkilöstöllesi tai viihdyttävän cocktail-esittelyn, jossa saat myös informaatiota, European Bartender School työllistää baarikouluttajia, jotka tulevat tekemään tapahtumastasi menestyksen.

”Tuotteemme on tehty sekoitettavaksi, joten nautimme yhteistyöstä, joka antaa meille mahdollisuuden esittää alkoholimme ja liköörimme henkilöille, joita me oikeasti haluamme tavata: tuleville cocktail-baarimikoille. Ja EBS on suurin baarikoulu niistä kaikista.”

Tuotepäällikkö DeKuyper

Maailman johtavana baarikouluna EBS ylläpitää vahvoja suhteita tunnettujen alan jättiläisten kanssa, kuten esim. Coca Cola, William Grant’s, DeKuyper, Rémy Martin ja monia muita alla listattuja tuotemerkkejä.

Coca-Cola

REMY-MARTIN

COINTREAU

DE KUYPER

CAMPARI

APEROL

GLENFIDDICH

THE BALVENIE

WILLIAM GRANT & SONS

TULLAMORE D.E.W

HENDRICK’S GIN

LICOR 43

VILLA MASSA

HOTEL PULLITZER BCN

TOC HOSTELS & SUITES

DRAMBUIE

MONKEY SHOULDER

SAILOR JERRY

Rancilio

REAL

Licor 43 Orochata

European Bartender School tarjoaa valikoiman yhteistyökumppanuuksia, tuote- ja tekniikkaseminaareista yhtiöillenne, suoranaisiin kumppanuuksiin. Joten ompa se sitten oikeaoppinen tuotteenne käyttö, tietty tarjoilutapa tai tuotemerkin historia mihin haluatte meidän keskittyvän, EBS voi auttaa teitä kiteyttämään markkinointisanomanne.

Jos olette kiinnostuneita yhteistyöstä, kumppanuudesta tai mistä muusta tahansa tyyppisistä palveluista European Bartending Schoolilta, voitte ottaa meihin yhteyttä täältä.