#EBSGradClub

European Bartender Schoolin #EBSGradClub

EBS on ainoa baarikoulu, jossa yhdistyvät opiskelu, työ ja matkustaminen – anna valmistujiemme näyttää sinulle miten voit nauttia unelmiesi elämäntyylistä EBS:n kanssa

 

Aloitettuaan toimintansa vuonna 1999 European Bartender School on kouluttanut yli 60 000 baarimikkoa, jotka elävät unelmiensa elämäntyyliä baarimikkona. Valmistujistamme huokuu EBS:n Hard Work, Spirit and Soul -filosofia, ja he kantavat sitä mukanaan urillaan menestyksekkäinä baarimestareina.

Juhlistaaksemme heidän innostustaan ja menestystään halusimme jakaa joidenkin niiden inspiroivien valmistujen tarinoita, jotka ovat valloittamassa maailmaa yksi coktail kerrallaan!

 

Saanemme esitellä #EBSGradClub

Frida

Siitä asti, kun Frida löysi EBS flair-videon netistä, hän innostui baarimikon ammatista, jotta pääsisi matkustamaan ympäri maailmaa.

Frida hyppäsi lentokoneeseen ja matkusti #EBSSydneyyn oppiakseen uusia taitoja, joita hän tarvitsi elääkseen unelmaansa eikä hänen tarvinnut koskaan katsoa taakseen.

Sydneyssä työskentelyn jälkeen Frida palasi kotiinsa kolmen viikon ajaksi, ennen kuin suuntasi #EBSMallorcaan, jossa hän poltti paluulippunsa ja asettui maahan kesän ajaksi.

Voit odottaa näkeväsi Fridan yleisön seassa lähibaarissasi, sillä tämä tyttö ei ole suunnitellut lopettavansa matkustamista maailmalla!


Nicolas

YouTube-videoiden innostamana Nicolas tunsi baarimaailman kutsun, ja matkasi Norjasta #EBSBarcelonaan, missä hän hioi espanjan kielen taitojaan ja rakastui baarimikon työhön.

Ticket To The World -finalistina Nicolas pääsi kokemaan ikimuistoiset neljä viikkoa uudelleen #EBSKosilla. Saatuaan ensikosketuksen EBS-elämäntyyliin vuonna 2012 Nicolas on ollut koukussa, ja päätynyt maapallon toiselle puolelle #EBSSydneyyn työskentelemään tapahtumakoordinaattorina.

 

Sara

Ranskassa baarimikkokokemusta kartuttanut Sara koki olevansa nälkäinen uusille kokemuksille. Muutaman klikkauksen ja EBS Neuvonnan kanssa käydyn juttutuokion jälkeen hän löysi itsensä #EBSLondonista. Ratkaisu lähteä Lontooseen osoittautui onnistuneeksi, hänen löydettyään baaritöitä vain kolmessa päivässä! Tämä nuori baarimikko kutsuu nyt maailman drinkkipääkaupunkia kodikseen.

 

Fred

Opiskeltuaan ja juhlittuaan #EBSKosilla kuukauden, Fred huomasi olevansa koukussa EBS-elämäntapaan. Saarielämästä nauttiva Fred sai töitä Kyttaro-yökerhosta Kosilla. Fred on yhä aktiivisesti mukana #EBSKosin tapahtumatiimissä ja hämmästyttää nykyisiä oppilaitta cocktail-taidoillaan.

 

Josefine

Matkakuumeista Josefinea ei ollut vaikea suostutella, kun hänen kaverinsa ehdottivat hänelle opiskelua #EBSPhuketissa. Valmistumisen jälkeen Josefine jäi kanssa kiertelemään Thaimaata uusien kavereidensa kanssa. Tänä aikana hän tapasi elinikäisen parhaan ystävänsä. Yhdessä he lähtivät toteuttamaan unelmiaan baarimestareina Melbourneen, Australiaan. Palattuaan myöhemmin takaisin Ruotsiin, Josefine huomasi kaipaavansa takaisin Australiaan. Hän on nyt jälleen Melbournessa, opiskelemassa tapahtumasuunnittelua ja rahoittaen uutta elämäänsä baaritaidoillaan.

 

Jesper

Innostavan neljän viikon kansainvälisen kurssin jälkeen #EBSBarcelonassa Jesperiä houkutteli paluu kaupunkiin, jossa hänen baarimikkomatkansa oli alkanut. Huomattuaan yhden mahtavista Facebook-kilpailuistamme, Jesper kokeili onneaan Ticket To The Worldissa. Tuota pikaa Jesper löysi itsensä parhaan kymmenen flair-taitajan joukosta taistelemassa ykkössijasta #EBSKosilla. Seuraava vuosi hänen elämästään oli ikimuistoinen hänen vieraillessaan kaikissa EBS:n kouluissa ja lukuisissa maailmankuuluissa baareissa. Tätä nykyä Jesper hämmästyttää asiakkaita baarimikon taidoillaan Tukholmassa.

 

Liity joukkoomme!

Ota tänään ensimmäinen askel kohti unelmiesi elämäntyyliä neljän viikon kurssimme kanssa.

Varaa nyt