Lisätietoja Meistä

24 vuotta, yli 50 000 opiskelijaa

EBS on maailman suurin ja ammattimaisin baarikoulu.

EBS:n opiskelijat käyttävät baarimikon taitoja keinona matkustella ympäri maailmaa, rahoittaa opiskeluja, löytääkseen uusia ystäviä, verkostojen luomiseen, rahan ansaitsemiseen ja ennen kaikkea hauskanpitoon. 24 koulua 17 eri maassa 4 mantereella Euroopasta Aasiaan ja Australiaan. Me koulutamme ja rekrytoimme baarimikkoja ympäri maailmaa. Työskentelemme tiiviisti alan arvostettujen tuotemerkkien kanssa taataksemme jatkuvan kehityksen ja työmahdollisuudet opiskelijoillemme ympäri maailmaa.

EBS:n maailmanlaajuinen tunnustaminen mahdollistaa baarimikkojen työnsaannin ympäri maailmaa ja kotoa oman rekrytointiyrityksemme, matchstaff.com, kautta. European Bartender School tarjoaa baarikoulutusta, joka on yhdistelmä hauskanpitoa ja koulutusta. Baarimikoksi kouluttautumisesta tekee hauskaa se, että uskomme siihen, että opit nopeammin mikäli sinulla on hauskaa oppiessasi. Have fun while doing it! Tämä tekee European Bartender Schoolista maailman ainoan baarikoulutus- ja matkustuskonseptin.

Työskentelemme tiiviisti alan arvostettujen tuotemerkkien kanssa taataksemme jatkuvan kehityksen ja työmahdollisuudet opiskelijoillemme kaikkialla maailmassa.

ebs yhteistyökumppanit

EBS työskentelee alan arvostetuimpien tuotemerkkien kanssa. Katso lisätietoja yhteistyökumppanit-sivulta.

EBS Brändikumppanit

 

 

koulumme

Meillä on tällä hetkellä 23 koulua, jotka sijaitsevat niin kaupungeissa kuin rantakohteissa. Laajennamme parhaillaan toimintaamme ja avaamme 1-2 uutta koulua joka vuosi.