töihin EBS:lle

HARD WORK, SPIRIT & SOUL

töihin EBS:lle

HARD WORK, SPIRIT & SOUL on piilotettu viesti kaikessa mitä me teemme – muistuttaen meitä siitä, että voimme itse päättää asenteestamme, tehdä ihmiset iloisiksi ja pitää hauskaa tehdessämme sitä joka päivä. Syvimmät ajatukset siitä, mitä kaikkea vaaditaan menestykseen.

Me etsimme aina lahjakkaita ihmisiä liittymään EBS:n perheeseen. Katso kaikki avoimet työpaikkamme.

Hard Work

HARD WORK johtaa aina tuloksiin. Mihin tahansa tuloksiin. Kaikki on kiinni asenteestasi, sillä olet aina vähintään kahden päätöksen välillä. Voit valita joko helpoimman tai vaikeamman tavan. Sinun asenteesi päättää kumman valitset ja mitä voit oppia siitä. Kun menet sieltä missä aita on korkeimmillaan, saavutat enemmän ja kehityt – ei väliä sillä onnistutko, sillä opit ja kasvat siitä.

 

Spirit

SPIRIT, on aina tärkeää pitää uskoa yllä. Jopa niinä hetkinä kun kohtaat haasteita, jotka ovat vaikeita ylittää. Voit tehdä tämän pitämällä ihmiset iloisina. Fyysiset tekosi heijastuvat mielentilaasi ja lähettävät positiivista energiaa ympäristöösi, heijastuen takaisin sinuun. SPIRIT muistuttaa meitä siitä, että meidän on tehtävä ihmisistä onnellisia.

 

 

Soul

Sielu on luovuutesi rakennusaine. Se päättää mihin käytät luovuuttasi – ja mihin keskität sen. SOUL on mielentila jossa voit pelata, kokeilla ja kehittyä samalla kun keskityt. Siinä on kysymys hauskanpidosta samalla kun opit ja kehityt vakavassa yhteydessä. Me kutusmme sitä ”having fun with a purpose”.

 

 

 

tule ebs opettajaksi

Opettajakoulutuksemme kestää kuukauden ja se järjestetään Lontoossa ja Tukholmassa, joissa saat oppisi alan parhaimmilta. Opit baarityöskentelyn lisäksi EBS:n perusarvot ja kuinka voit opettaa sekä innostaa muita ihmisiä menestymään.

 

Koulutuksessa opit seuraavat asiat:

  • lisätietoja baarityöskentelystä
  • opetukseen liittyvät pedagogiset menetelmät
  • esitystekniikan sekä oikeanlaisen tavan puhua

 

KATSO AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Me etsimme aina lahjakkaita ihmisiä liittymään EBS:n perheeseen. Katso kaikki avoImet työpaikkamme.