Opetushallinto

osaamisen varmistaminen kaikissa kouluissa

ebs opetushallinto

 

Opetushallinto on EBS-koulutusohjelman selkäranka. Vain parhaimmat baarimestarit valitaan kehittämään EBS:n koulutusohjelmaa ja viimeisen vuosikymmenen aikana olemme keränneet tiimin vahvimmista lahjakkuuksista ympäri maailmaa tulemaan osaksi EBS:n perhettä.

 

Tom Dyer

Tom on ollut baarialalla aloitettuaan 14 vuotta sitten.  Hän on toiminut baarimestarina lähes 12 vuotta ja rakastaa edelleen työtään kuin ensimmäisenä päivänään. Työskenneltyään TGI Fridaysissä ja saadessaan arvokasta koulutusta, hänen silmänsä avautuivat haasteisiin ja saavutuksiin, mitä ammattilaisbaarimikko voi parhaimmillaan tarjota.

 

Lue lisää

 

Johannes Kinch

Johannes alkoi työskennellä baarimestarina 2001, Engelen pubissa sekä Kolingen yökerhossa Tukholman vanhassa kaupungissa. Seuraavana vuonna hän liittyi kuuluisaan ravintola Tantraan Tukholmassa, osallistuen samalla EBS opettajakoulutukseen. Talvella 2002 hän aloitti työskentelemään opettajan apulaisena EBS:llä ja seuraavan kesän hän työskenteli EBS Kosilla.

 

 

Lue lisää

Marian Beke

Marian Beke on baarialan legenda. Hän on saavuttanut kansainvälisiä palkintoja ja on cocktailalan johtava innovaattori maailmalla. Hänen luovuus baarin takana on rajatonta ja se on auttanut häntä rakentamaan suuren, kunnioitettavan maineen.

 

Lue lisää

 

Björn Kjellberg

Björn Kjellberg on maailmankuulu tequilamestari ja kaksinkertainen Ruotsin paras baari -voittaja Little Quarter -baarinsa kanssa (Bartender’s Choice Awards). Hänen tietämyksensä tequilan historiasta on vertaansa vailla, ja se näkyy selkeästi hänen työssään.

 

Lue lisää

 

tehtävät

Opetushallinnon tehtävänä on varmistaa että opiskelijoiden saama opetus on parasta mahdollista. Opetushallinnon pääasialliset tehtävät ovat:

Varmistaa että koulutus on parasta, mitä voimme tarjota.
Varmistaa että koulutusohjelma opetetaan tehokkaasti kaikissa kouluissamme.

Varmistaa että koulutusohjelma kehittyy ja muuttuu jatkuvasti.
Varmistaa että koulutusohjelman rakenne on hauska ja mukaansatempaava samalla kun se kouluttaa opiskelijoita.

EBS NEUVONTA

Vieläkin kysymyksiä? Puhu EBS Neuvonnan kanssa.

FAQs

Haluatko tietää lisää? Lue FAQs-osiomme.